Cilt lekelerini nasıl yok edebilirim?

İçindekiler:

  1. Cilt lekelerini nasıl yok edebilirim?
  2. Yüz lekesi için ne yapmalı?
  3. Yüzdeki Leke ve izler nasıl geçer?
  4. Sivilce izlerine kesin çözüm nedir?
  5. Cilt lekelerine hangi maske iyi gelir?

Cilt lekelerini nasıl yok edebilirim?

Uygun bir şişeye yarı yarıya elma sirkesi ve içme suyu ekleyin. Temizlediğiniz cildinize pamuk yardımıyla masaj yaparak sürün. Pamuğa birkaç damla taze limon suyu da sıkabilirsiniz, bu toniğin etkisini artıracaktır. Toniği uyguladıktan sonra yüzünüzü yıkamadan uyuyun.

Yüz lekesi için ne yapmalı?

Karbonat Maskesi: 1 çorba kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı karbonat ekleyin. Karışımı lekeli bölgeye sürün ve 15 dakika bekleyin. Beklettiğiniz maskeyi ılık su yardımı ile temizleyin. Haftada 1 kez düzenli uygulamada lekelerinizin rengi açılacaktır.

Yüzdeki Leke ve izler nasıl geçer?

Sivilce lekelerini giderme ve cildin rengini açma konusunda etkili olan elma sirkesi, asidik özellikleri taşır. Yarım çay bardağı elma sirkesi ve yarım çay bardağı suyu karıştırın. Temiz bir pamuk yardımıyla sivilce izlerinin olduğu bölgelere sürün. 5 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın.

Sivilce izlerine kesin çözüm nedir?

Yarım çay bardağı elma sirkesi ve yarım çay bardağı suyu karıştırın. Temiz bir pamuk yardımıyla sivilce izlerinin olduğu bölgelere sürün. 5 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Uygulayabileceğiniz ikinci yöntem ise yarım bardak su, 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı balı karıştırmaktır.

Cilt lekelerine hangi maske iyi gelir?

KARBONAT MASKESİ - 5 damla limon suyu. Yoğurdu, karbonatı, limon suyunu ve zeytinyağını birbirine güzelce karıştırın. Hazırladığınız maskeyi fazla bekletmeden, göz çevrelerine sürmeden hızlı bir şekilde yüzünüze uygulayın. Yüzünüzde 10 dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkayın.