Boncuk el ağdası nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Boncuk el ağdası nasıl kullanılır?
  2. Smoothly ağda makinesi nasıl kullanılır?
  3. Inci el ağdası nasıl kullanılır?
  4. Kalıp ağda makinesi nasıl kullanılır?
  5. Kartus ağda nasıl kullanılır?

Boncuk el ağdası nasıl kullanılır?

  1. Boncuk ağda ilk olarak ağda ısıtıcısında ısıtılmalıdır. ...
  2. Ağdayı spatula ile alarak kıl köklerinin uzadığı yöne doğru sürmeli ve daha sonra kuruması için 2-3 dakika beklemelisiniz.
  3. Ardından kılları uzadığı yönünün tersine doğru çekerek ağda işleminiz bitene kadar bu şekilde devam etmelisiniz.
BE

Smoothly ağda makinesi nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Isıtıcı cihazınızı fişe takınız. 1 adet Kalıp Boncuk Ağda'yı ısıtıcı cihaza koyun veya kabından çıkararak cihazın içerisine koyun. Erimesini bekleyin. Bal kıvamı aldıktan sonra uygulama yapacağınız bölgeye kalın bir sürüm yapınız. Kıllarınızın çıkma yönüne doğru sürünüz. 10-15 sn. soğumasını bekleyiniz.

Inci el ağdası nasıl kullanılır?

Klasik ağda uygulamasından vazgeçmeyenler için ideal bir üründür. Kullanmadan önce 15 dakika buzdolabında saklayın. Daha sonra ellerinizle macun kıvamına gelene kadar yumuşatın. Sürme aşamasında, tüylerin uzama yönünü tespit ederek, ağdayı uzman yönüne doğru sürün.

Kalıp ağda makinesi nasıl kullanılır?

Kalıp sir ağda ya da inci boncuk ağda kullanmak için kullanacağınız kadar ağdayı makinenin ısıtma haznesine koyunuz. Ağda ısıtıcı makinesini elektrik prinize takınız. Makinenin üzerinde bulunan ısı yara düğmesini ağdanın hızlı bir şekilde hazır hale gelmesi için saat yönüne doğru çevirerek 90 dereceye getiriniz.

Kartus ağda nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır: Kartuş ısıtıcı makinenin içerisine 1 adet kartuş ağda yerleştirip cihazı fişe takın. 40-45 dakika ısınmasını bekledikten sonra uygulamaya başlayabilirsiniz. Cildinize sürmeden önce 3 defa ağda bezine sürünüz. Bu sayede daha kolay sürülüm sağlarsınız.