Modaselvim hangi kargo ile çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Modaselvim hangi kargo ile çalışıyor?
  2. Modanisa ürün iade hangi kargo?
  3. Modanisa kargom nerede butonu?
  4. Modanisa siparişleri kaç günde gelir?
  5. ModaSelvim kaç günde geliyor?
  6. Kargoist Hızlı mi?
  7. ModaSelvim nasıl iade edilir?
  8. Modanisa indirim kodu nereye yazılır?
  9. Moda Selvim kargo takip nasıl yapılır?
  10. Modamerve hangi kargoyla çalışıyor?
  11. MNG kargo ne zaman gelir?
  12. ModaSelvim kargom nerede takip?
  13. Kargoist kaça kadar dağıtım yapıyor?
  14. Kargoist kaç günde?
  15. Modanisa kupon nasıl kullanılır?
  16. LC Waikiki kupon kodu nasıl alınır?
  17. 24 saatte kargo ne demek?

Modaselvim hangi kargo ile çalışıyor?

Siparişleriniz anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri; Aras Kargo, MNG Kargo ve Kargoİst (yalnızca İstanbul içerisine) aracılığıyla tarafınıza gönderilmektedir. Köy, kasaba gibi ulaşıma uzak bölgelere ise PTT kargo ile hizmet vermekteyiz.

Modanisa ürün iade hangi kargo?

İade paketlerinizi "Kolay İade Merkezi"nden aldığınız iade kodu ile ücret ödemeden Yurtiçi Kargo şubelerine teslim edebilirsiniz. Bu bilgi size yardımcı oldu mu? WhatsApp ile destek alın.

Modanisa kargom nerede butonu?

Siparişinizin durumunu öğrenmek için: Üye girişi yaptıktan sonra ilk adımda ana sayfada sağ üst köşede bulunan kullanıcı adınıza (Hesabım sekmesinde); ardından açılan menüde "Siparişlerim" butonuna tıklayın. Gelen sayfada, durumunu sorgulamak istediğiniz siparişin satırında bulunan "Görüntüle" butonuna tıklayın.

Modanisa siparişleri kaç günde gelir?

Siparişim ne kadar sürede kargoya verilir? Siparişleriniz 24 saat içerisinde ilgili kargo firmalarına teslim edilmektedir.

ModaSelvim kaç günde geliyor?

Üç gün içerisinde teslim alamazsanız paketiniz ModaSelvim.com'a iade edilir. Türkiye'nin neresinde olursanız olun adresinize kargo gönderiyoruz. Türkiye sınırları içerisindeyseniz siparişiniz en geç 3-4 iş günü içerisinde elinizde olacaktır.

Kargoist Hızlı mi?

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi, Türkiye'nin lokomotif şehirlerinde, 24 saatte teslim oranı %99,2 'ye ulaşan Kargoist ,Türkiye'nin en yenilikçi ve hızla büyüyen yerli sermayeli kargo iş modelidir.

ModaSelvim nasıl iade edilir?

ModaSelvim. Nasıl İade/Değişim Yapabilirim? Tüm ürünlerde 14 gün içerisinde iade/değişim yapmak istediğiniz ürünleri tarafımıza göndermelisiniz. Göndereceğiniz ürünün kullanılmamış; yıkanmamış, koku, leke, yırtık, eksik aksesuarlı gibi satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş olması gerekir.

Modanisa indirim kodu nereye yazılır?

Verilen kupon kodunu Sepet sayfasındaki "Kupon Kodu" alanına giriniz ve "TAMAM"ı tıklayınız. İndirim kuponları, başka bir indirim ile birleştirilemez; aynı anda iki farklı indirim kuponu kullanılamaz.

Moda Selvim kargo takip nasıl yapılır?

Siparişiniz kargoya verildikten sonra tarafınıza e-mail ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Üyelik girişi yapamıyorsanız, 52 52 nolu telefon numaramızdan müşteri hizmetlerimize bağlanabilir, kargo durumunuzu sorgulatabilirsiniz.

Modamerve hangi kargoyla çalışıyor?

Siparişleriniz anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri; Aras Kargo, MNG Kargo ve Kargoİst (yalnızca İstanbul içerisine) aracılığıyla tarafınıza gönderilmektedir.

MNG kargo ne zaman gelir?

Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaşım şartları, mücbir sebepler, vb. haricinde) 600 km'ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; 600-1000 km arası mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; 1000 km'den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü ...

ModaSelvim kargom nerede takip?

“Siparişlerim” butonuna tıklayarak oluşturduğunuz siparişi n özetini görüntüleyebilirsiniz. Siparişiniz “Kargoya Verildi” durumunda ise kargo numaranızın üzerine tıklayarak teslimat sürecini takip edebilirsiniz. Siparişiniz kargoya verildikten sonra tarafınıza e-mail ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Kargoist kaça kadar dağıtım yapıyor?

Çalışma Saatleri
Pzt:09:00–18:30
Çar:09:00–18:30
Per:09:00–18:30
Cum:09:00–18:30
Cmt:09:00–14:00
2 satır daha

Kargoist kaç günde?

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi, Türkiye'nin lokomotif şehirlerinde, 24 saatte teslim oranı %99,2 'ye ulaşan Kargoist ,Türkiye'nin en yenilikçi ve hızla büyüyen yerli sermayeli kargo iş modelidir.

Modanisa kupon nasıl kullanılır?

ANASAYFA Kuponumu nasıl kullanırım? Verilen kupon kodunu Sepet sayfasındaki "Kupon Kodu" alanına giriniz ve "TAMAM"ı tıklayınız. İndirim kuponları, başka bir indirim ile birleştirilemez; aynı anda iki farklı indirim kuponu kullanılamaz.

LC Waikiki kupon kodu nasıl alınır?

LC Waikiki İndirim Kodu Nasıl Alınır?
  1. Kuponly.com'da yer alan “mağazalar” kategorisine tıklayın ve sonrasında lc waikiki mağazasını seçin. ...
  2. Kampanya ile ilgileniyorsanız “kampanyayı aç” butonuna, indirim kodu ile ilgileniyorsanız “kodu aç” kısmına tıklayın.
Daha fazla öğe...

24 saatte kargo ne demek?

Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. ... Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir. Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir. Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz.