Zoom mobil uygulamasında nasıl oturum açılır?

İçindekiler:

  1. Zoom mobil uygulamasında nasıl oturum açılır?
  2. Zoom da Google nasıl açılır?
  3. Telefonda nasıl oturum açılır?
  4. Zoomdan nasıl Konferans açılır?
  5. Play Store Giriş Nasıl Açılır?
  6. Zoom dan oda nasil acilir?
  7. Play Store Şifre Nasıl Açılır?

Zoom mobil uygulamasında nasıl oturum açılır?

Google Play Store ya da App Store'da Uygulamamımızı Buluyoruz. Bir sürü Zoom uygulaması var. Zoom Cloud Meetings olanı seçiyoruz ve Yükle düğmesine tıklıyoruz. Uygulamamız kurulduktan sonra, telefonumuzun ekranında gördüğümüz uygulamayı açıyoruz. Üye olacağımız için Sign Up düğmesine tıklıyoruz.

Zoom da Google nasıl açılır?

https://{example}.zoom.com adresine gidin ve oturum açmayı deneyin. Otomatik olarak Google oturum açma sayfasına yönlendirilirsiniz. Oturum açma kimlik bilgilerinizi girin.

Telefonda nasıl oturum açılır?

Oturum açmak için ek adımlar tamamlamanız gerekebilir
  1. Android telefonunuzda Google Play hizmetlerinin güncellendiğinden emin olun.
  2. Ekran kilidini açın.
  3. Ayarlar uygulamasını açın.
  4. Hesaplar Hesap ekle Google'a dokunun.
  5. Oturum açmak için ekrandaki adımları uygulayın.
  6. Tekrar telefonunuzu kurmayı deneyin.

Zoomdan nasıl Konferans açılır?

Toplantı Düzenlemek Eğer Zoom uygulamasını indirmediyseniz zoom.us'a gidin ve indirme işlemini başlatmak için “Host a Meeting” seçeneğine tıklayın. Eğer uygulamaya zaten sahipseniz: Zoom uygulamanızı açın ve Sign In butonuna tıklayın.

Play Store Giriş Nasıl Açılır?

Google Play Store'dan ürün indirmek veya satın almak için öncelikle bir Google hesabınızın bulunması gerekiyor.Eğer Google hesabınız yoksa öncelikle cihazınızın "Ayarlar" menüsünü açın "Hesaplar" menüsünden "Hesap ekle" ye dokunun.Karşınıza çıkan ekrandan "Google"ı seçin.Varolan bir hesabınız yoksa "yeni" seçeneğini ...

Zoom dan oda nasil acilir?

Zoom Oda Oluşturma New meeting kısmına tıkladığınızda size odanızın oluşması için bir kimlik numarası gelir. Zoom oda oluşturma bu kimlik numarası ve size özel şifre sayesinde olur. Numarayı ve şifreyi giren herkes direkt olarak odaya giriş yapar ve konuşmaya başlayabilir.

Play Store Şifre Nasıl Açılır?

Uygulama Şifreleri oluşturma ve kullanma Google Hesabınıza gidin. Güvenlik'i seçin. "Google'da oturum açma" bölümünün altında Uygulama Şifreleri'ni seçin. Oturum açmanız gerekebilir.