WIKY Watch kaç TL?

İçindekiler:

  1. WIKY Watch kaç TL?
  2. WIKY 4 sim kart nasıl takılır?
  3. WIKY Watch ne demek?
  4. Akıllı saat ile telefon görüşmesi nasıl yapılır?
  5. WIKY Watch ne malı?

WIKY Watch kaç TL?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 825,89 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 669,00 TLŞu Andaki Fiyat: 803,98 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 22 TL (%3) daha ucuz.

WIKY 4 sim kart nasıl takılır?

Wiky 4 Plus kapalı iken sol tarafındaki SIM kart kızağını açma aparatı ile sola doğu açınız. -0000 3 SIM kart kızağındaki demir bölmeye SIM kartı çip tarafı yukarı gelecek şekilde yerleştiriniz. 4 SIM kart kızağını hafifçe iterek kapatınız ve saatin açma tuşuna 3 saniye basılı tutup Wiky 4 Plus saatinizi açınız.

WIKY Watch ne demek?

çocuk güvenlik saati markası. ... kolundan çıkardığında sinyal veriyor, sos tuşuna basıldığında size ve isteğinize göre belirlediğiniz 9 kişiye konum bilgisi ve sesli mesaj gönderiyor. piyasada bulunan diğer markalara göre oldukça ergonomik vede ekonomik.

Akıllı saat ile telefon görüşmesi nasıl yapılır?

1 Galaxy Watch'unuzda arama yapabilmek için Saatinizde uygulamalar ekranında Telefon öğesine dokunun. 2 Klavye seçeneği ile numara yazabilir veya rehberden aramak istediğiniz kişiyi seçerek arama tuşuna basabilirsiniz.

WIKY Watch ne malı?

Wiky Watch, İmf Elektronik İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde ithal edilen akıllı çocuk telefonu markasıdır.