Zeruj portta hangi mağazalar var?

İçindekiler:

  1. Zeruj portta hangi mağazalar var?
  2. Zeruj Mall sahibi kim?
  3. Zeruj Port kaç mağaza var?
  4. Zeruj kim?

Zeruj portta hangi mağazalar var?

Miss Aysha, Ladureipek, Elin Mısıroğlu, Ayşe Genç, Hilay butik, Kk Desing, Al-Mara Exclusive, Ayşegül Güneş, Meryem Merve Batu, Jorbinol, Fambella, Butik Melike, Ferraceci, MY Mood, Dresslove, Lysa Studio, Kadriye Baştürk, Kevser Sarıoğlu, Garzia, bygülay, Eylül Alyans, Evla Desing, Efşa Moda, ButikkSqr, Aura Desing, ...

Zeruj Mall sahibi kim?

Türkiye'nin ilk muhafazakar ve kadın temalı AVM'si 'Zeruj Port' 11 Mayıs'ta kapılarını açtı. İçinde ezan okunan AVM'de mağazalar da kadın ihtiyaçlarına yönelik. Kadın temalı AVM fikrinin sahibi ise Zehra Özkaymaz. Aynı zamanda Instagram fenomeni olan ve Zeruj adıyla ile tanınan Özkaymaz'ın 212 bin takipçisi var.

Zeruj Port kaç mağaza var?

İçerisinde 126 mağaza barındırması planlanan Zeruj Port AVM'de sadece kadın ve çocuk ürünlerinin yer alacağı, erkek giyimi ve ihtiyacına yönelik hiçbir şey bulunmayacağı belirtilirken, bu özelliği nedeniyle 'Türkiye'de ve dünyada bir ilk' olarak niteleniyor.

Zeruj kim?

Sosyal medyada Zeruj ismiyle bilinen Zehra Özkaymaz, 1981 doğumlu. ... Turizm sektörüyle işe başlayan Zeruk daha sonra sosyal medya fenomeni olmuştur. Muhafazakar genç kadınlara, ev kadınlarına ulaşmak için giyim festivalleri ve organizasyonlar yapmaktadır.