Kas gevşetici hap ile ağrı kesici içilir mi?

İçindekiler:

  1. Kas gevşetici hap ile ağrı kesici içilir mi?
  2. Muscoflex mideye zarar verir mi?
  3. Muscoflex ne işe yarıyor?
  4. Muscoflex 0.25 krem nedir?
  5. Muscoflex yakar mı?
  6. Muscoflex 8 mg 10 kapsül nasıl kullanılır?

Kas gevşetici hap ile ağrı kesici içilir mi?

Kas gevşetici ilaçlar, non-steroid anti-inflamatuar ve asetaminofen içeren ilaçlarla beraber kullanılabilir. Ancak ağrı kesici ilaçlara göre yan etkileri daha fazladır. Sakinleştirici etki (sedasyon) yapabilirler. Baş dönmesi, sersemlik, baş ağrısı gibi yan etkiler de görülebilir.

Muscoflex mideye zarar verir mi?

Bulantı, • Kusma, • İshal, • Mide ağrısı. Bunlar MUSCOFLEX'in hafif yan etkileridir. Bu yan etkiler doz azaltıldığında veya tedavi kesildiğinde kaybolur.

Muscoflex ne işe yarıyor?

MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. MUSCOFLEX, yetişkinlerde ve 16 yaştan itibaren ergenlerde ani ortaya çıkan omurilik kaynaklı ağrılı kas kasılmalarının ek tedavisinde kullanılır.

Muscoflex 0.25 krem nedir?

MUSCOFLEX, tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. 30 g'lık alüminyum tüp içinde 75 mg etkin madde bulunur. MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır.

Muscoflex yakar mı?

MUSCOFLEX DUO propilen glikol içerdiğinden ciltte iritasyona neden olabilir. Herhangi bir etkileşim bildirilmemiştir.

Muscoflex 8 mg 10 kapsül nasıl kullanılır?

3. MUSCOFLEX nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Bir kapsül (8 mg tiyokolşikosid) günde 2 kez, yani bir günde en fazla 2 kapsül (16 mg tiyokolşikosid) yemeklerden sonra alınız. Normalde MUSCOFLEX 8 mg kapsül ile tedavi süresi 5-7 gündür.