Zespira ne zaman kullanılır?

İçindekiler:

  1. Zespira ne zaman kullanılır?
  2. Zespira Plus nedir ne işe yarar?
  3. Zespira 10 mg nasıl kullanılır?
  4. Zespira 4 mg toz ne işe yarar?
  5. Zespira çiğneme tableti nasıl kullanılır?
  6. Desmont ilaç ne işe yarar?
  7. Pereniyal alerjik rinit nedir?
  8. Zespira 4 mg çiğneme tableti nedir?
  9. Levopront Fort 60 mg 5 ml şurup 75ml nedir?
  10. Levmont kilo yapar mi?

Zespira ne zaman kullanılır?

ZESPİRA, 2 yaş ve üzeri çocuk ve yetişkinlerde mevsimsel alerjik rinit tedavisinde (yılın bir bölümünde ortaya çıkan, evin dışında yaşanan alerjiler) ve 6 aylık ve daha büyük hastalarda pereniyal alerjik rinit (yıl boyunca ev içinde yaşanan alerjiler) tedavisinde kullanılır.

Zespira Plus nedir ne işe yarar?

ZESPİRA PLUS 5 mg desloratadin 10 mg montelukast olarak iki farklı etkin madde içeren pembe, oblong, bikonveks film kaplı iki katmanlı tabletlerdir. ZESPİRA PLUS 30 ve 90 tablet içeren Al-Al blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. idiyopatik ürtiker) belirtilerinin giderilmesi için reçetelenir.

Zespira 10 mg nasıl kullanılır?

ZESPİRA sadece ağız yoluyla alınır. Aç karnına veya yiyeceklerle birlikte alabilirsiniz. Tabletleri çiğnemeden yeterli miktarda sıvı ile alınız (örneğin, bir bardak su ile).

Zespira 4 mg toz ne işe yarar?

ZESPİRA 4 mg, 2 yaş ve üzeri hastalarda, egzersizin yol açtığı bronş daralmasına bağlı astımdan korunmak için kullanılır. ZESPİRA' yı bir astım atağında kısa süreli iyileşme sağlamak için kullanmayın. Astım atağı yaşadığınızda doktorunuzun astım ataklarının tedavisi için size söylediklerini yapmanız gerekir.

Zespira çiğneme tableti nasıl kullanılır?

ZESPİRA 5 mg çiğneme tabletini çocuğunuza günde bir kez akşamları verin (bkz. Uygulama yolu ve metodu). Öğün zamanlarından bağımsız olarak verebilirsiniz. ZESPİRA'yı astım belirtileri yaşamasa bile, doktorunuz size reçetelediği sürece her gün çocuğunuza vermelisiniz.

Desmont ilaç ne işe yarar?

DESMONT 30 ve 90 tablet içeren Alü/Alü blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. DESMONT, alerjik rinit ve alerjik rinitle birlikte olan astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde endikedir.

Pereniyal alerjik rinit nedir?

Mevsimsel alerjik rinit saman nezlesi olarak ta bilinir. Alerjik rinitin birde tüm yıl boyunca süren tipi vardır ve perenial rinit olarak isimlendirilir. Perenial rinittin nedeni, genellikle yıl boyunca ortamda bulunan hayvan tüyü, çeşitli kimyasallar veya ev tozu gibi alerjen faktörlerdir.

Zespira 4 mg çiğneme tableti nedir?

ZESPİRA çiğneme tableti, 2-5 yaş arası pediyatrik hastalarda mevsimsel alerjik rinit pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. ZESPİRA 28 ve 84 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tablet 4 mg montelukast içerir.

Levopront Fort 60 mg 5 ml şurup 75ml nedir?

Şurup Berrak, homojen çözelti. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (nonprodüktif öksürük) semptomatik tedavisinde endikedir.

Levmont kilo yapar mi?

Antihistaminik ilaç grupları çoğunlukla içeriğinde kortizon barındırır. İştah açıcılık ise ne yazık ki kortizonun en bilinen yan etkilerinden biridir. Fakat Levmont içeriğinde kortizon yer almamaktadır. Bu sebeple ilacın kullanımı ile birlikte kilo alımı son derece ender görülen bir yan etkidir.