Gerçek Muzlu Magnolia tatlısı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Gerçek Muzlu Magnolia tatlısı nasıl yapılır?
  2. Muzlu Magnolia nasıl olur?
  3. Magnolia krem şanti konur mu?
  4. Magnolia buzdolabında saklanır mı?

Gerçek Muzlu Magnolia tatlısı nasıl yapılır?

1 paket bebe bisküvisini rondodan geçiriyoruz ve bir tabağa muzları dilimliyoruz. Servis edeceğimiz tabağa sırasıyla malzemelerimizi diziyoruz. Ben önce biraz muhallebi, sonra muz, üzerine bisküvi, onun üzerine tekrar muhallebi ve tekrar bisküvi olarak tamamladım. Siz istediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz.

Muzlu Magnolia nasıl olur?

Muzların kabuklarını ayıklayıp çok kalın olmayacak şekilde dilimleyin. Kaselere önce 1 kepçe kadar muhallebi boşaltın, sonra etrafın dik olarak muz dilimlerini yerleştirin. İnce bir kat bisküvi serpiştirdikten sonra bir kepçe daha muhallebi koyun ve yine ince bir kat bisküvi yerleştirip bir kepçe daha muhallebi koyun.

Magnolia krem şanti konur mu?

Magnolia (Krem Şantili) Tarifi Nasıl Yapılır? Tencereye süt un, nişasta, yumurta, şekeri koyup kaynayıncaya kadar pişiriyoruz. Kaynayınca tereyağını ekleyip biraz kaynatıp vanilyayı ekleyip altını kapatıyoruz. Soğuyunca krem şantiyi ekleyip mikserle çırpıyoruz.

Magnolia buzdolabında saklanır mı?

Dilerseniz aralarada birkaç dilim meyve koyabilirsiniz. Buzdolabında birkaç saat bekletip servis edebiliriz. 1 gün beklerse daha lezzeti oturmuş olur.