Ölümlü dünya ne kadar izlendi?

İçindekiler:

  1. Ölümlü dünya ne kadar izlendi?
  2. Limonata ne kadar izlendi?
  3. Limonata filmi nerede çekildi?
  4. Limonata film komedi mi?
  5. Cinayet süsü kim yazdı?
  6. Limonata kim oynuyor?
  7. Limonata filmi istanbulda nerede çekildi?
  8. Limonata ne zaman çekildi?

Ölümlü dünya ne kadar izlendi?

Ölümlü Dünya (film, 2018)
Ölümlü Dünya
Süre107 Dakika
ÜlkeTürkiye
DilTürkçe
Hasılat₺7.021.384,00
15 satır daha

Limonata ne kadar izlendi?

Limonata (film)
Limonata film afişi
YönetmenAli Atay
ÜlkeTürkiye
DilTürkçe
Hasılat856.075 ₺
6 satır daha

Limonata filmi nerede çekildi?

Limonata'nın biraz sancılı olan tamamlanma süreci uzadığından, Ciguli'yi son kez karşımızda görmek hoş bir sürpriz oldu. Gelelim filmin detaylarına. Limonata, bir kısmı Makedonya'da bir kısmı İstanbul'da çekilmiş sinir bozucu derecede komik sahnelerle bezeli bir film.

Limonata film komedi mi?

Oldukça farklı bir komedi filmi. Güldürürken duygulandıran böyle değişik duyguları bir araya getirebilen bir film. Serkan Abi'miz ve Ertan Saban kendilerinden beklendiği gibi olağanüstü iyi ve samimi oynuyorlar rollerini.

Cinayet süsü kim yazdı?

İşte, Cinayet Süsü filmi oyuncu kadrosu... Cinayet Süsü filminin yönetmenliğini yapan Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit ile birlikte senaryoyu kaleme aldı.

Limonata kim oynuyor?

Limonata (film) Limonata, Ali Atay'ın yönettiği, Ertan Saban ile birlikte senaryosunu yazdığı sinema filmi. Başrollerini Serkan Keskin ve Ertan Saban paylaşmaktadır.

Limonata filmi istanbulda nerede çekildi?

Toplamda 1200 kilometrelik bir güzargah üzerinde çekilen film için İstanbul'un "Şehremini" semtinde start verildi. Bulgaristan yollarında devam eden çekimler Makedonya'nın "Bitola" şehrindeki sahneler sonrasında noktalandı.

Limonata ne zaman çekildi?

2014'te oyuncu Ali Altay tarafından çekilen Limonata filmi 'te çıktı. Bu film, başarılı oyuncu Ali Altay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk filmdir. Söz konusu filmin başrollerini Ertan Saban ve Serkan Keskin üstlenmiştir.