Takograf fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Takograf fiyatları ne kadar?
  2. Eski Takograflar ne zaman değişecek?
  3. Takograf kayıtları araçta ne kadar süre ile saklanmalıdır?
  4. Dijital takograf hangi model araçlarda zorunludur?
  5. Dijital takograf kaç lira?
  6. Otobüslerde takograf ne işe yarar?
  7. Takograflar ne zaman değişecek 2020?
  8. Analog takograf ne zaman değişecek?
  9. Takograf servis kartı kaç yıl geçerlidir?
  10. Kamyon çekici ve otobüs şoförleri araçlarına ait takograf kayıtlarını kayıt tarihinden itibaren ne kadar süre ile araçlarında saklamak zorundadır?
  11. Takograf kartı nasıl alınır?
  12. VDO ne malı?
  13. Takograf nedir nasıl kullanılır?
  14. Dijital takograf kaç saat kullanılır?
  15. Dijital tako süreleri uzatıldı mı?
  16. Dijital takograf süresi ne zamana kadar uzatıldı?
  17. Dijital takograf ne zaman son?
  18. Dijital ehliyet kaç yıl geçerli?

Takograf fiyatları ne kadar?

Dijital Takograf
  • . Pars Dijital Takograf. ...
  • . Vdo Dijital Takograf. ...
  • 4? lü 8 metre Dİjital Takoğraf Kağıdı ...
  • TAKOGRAF KAĞIDI DİJİTAL 3'LÜ KUTU. 17,90 TL.
  • Takoğraf Kağıdı(Dijital) 8mx3 Rulo. 19,50 TL.
  • DİJİTAL TAKOGRAF TERMAL KAĞIT-ECO-8M-3AD. 150,00 TL.
  • Falken Dijital Takograf Kağıdı 3 Lü 25,00 TL.
  • EFAŞ DİJİTAL TAKOGRAF KAĞIDI.
Daha fazla öğe...

Eski Takograflar ne zaman değişecek?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "dijital takograf" kullanımına geçiş tarihinin 10 Temmuz 2020'ye kadar uzatıldığını açıkladı.

Takograf kayıtları araçta ne kadar süre ile saklanmalıdır?

“Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Yapan Araçlarda Kullanılan Takograf Cihazları Hakkında Yönetmeliğin” 9. maddesi ve AETR sözleşmesi gereğince, dijital takograf cihazlarının verilerinin ise 1 yıl saklanması gerekmektedir.

Dijital takograf hangi model araçlarda zorunludur?

Buna göre, yurt içinde taşımacılık yapan ve takograf kullanması zorunlu olan 1996 model ve sonrası araçlarda kullanılan analog veya elektronik takograf cihazlarının, "1996-1998 model araçlar için 31 Aralık 2015'e kadar, 1999-2001 model araçlar için 2016 yılında, 2002-2004 model araçlar için 2017 yılında, 2005-2007 ...

Dijital takograf kaç lira?

  • DİJİTAL TAKORAF VDO FATURALI. 2.500 TL. ...
  • Sıfır Elektronik Takograf. 250 TL. ...
  • Dijital takoğraf 12V sıfır faturalı muşurlu. 2.750 TL. ...
  • holdpeak dijital takometre hiz ölçer.. 239 TL. ...
  • EXTECH İNSTRUMENTS DİJİTAL STROBOSKOP. ...
  • AEK-Tech DT2234-C Lazer Takometre Devir Ölçer. ...
  • Elektronik takograf. ...
  • Benetech GM8906 Temaslı Dijital Takometre.
Daha fazla öğe...

Otobüslerde takograf ne işe yarar?

Takograf cihazı, karayolu araçlarının hareketinin ve sürücülerinin belli çalışma sürelerinin detaylarını otomatik veya yarı otomatik olarak göstermek ve kaydetmek için karayoluyla taşımacılık yapan araçlara monte edilmesi tasarlanan kayıt cihazıdır.

Takograflar ne zaman değişecek 2020?

Takograf Cizhazları Muayene ve Damgalama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Geçici 3' üncü maddesinde değişiklik yapıldı. Yönetmeliğe göre; 2006 ve sonrası model araçlar için takograf değişim süresi 1/10/2020 tarihine kadar uzatıldı.

Analog takograf ne zaman değişecek?

Hatırlanacağı üzere, Ocak 2020 de analog takografların dijital takograf ile değiştirme süresi 10 Temmuz 2020 tarihine uzatılmıştı. 150 000 araca yetecek miktarda dijital takografın temin edilememesi ve kalan sürede servislerin bu miktarda takografı değiştirmesi mümkün olmadığından (BY), 4 Temmuz 2020 tarihinde Resmî ...

Takograf servis kartı kaç yıl geçerlidir?

Kart verme otoritesi geçerli bir başvuru aldığı andan itibaren 5 gün içerisinde yeni bir kart vermekle yükümlüdür. Bu esnada sürücü yolculuğunun sonunda araçtaki takograf cihazında kaydedilen sürüş ve dinlenme sürelerinin çıktılarını almalı, kişisel bilgilerini ekleyip çıktıları imzalamalıdır.

Kamyon çekici ve otobüs şoförleri araçlarına ait takograf kayıtlarını kayıt tarihinden itibaren ne kadar süre ile araçlarında saklamak zorundadır?

3) Araçlara ait takograf kayıtlarını kayıt tarihinden itibaren 1 ay süreyle araçlarında muhafaza etmeleri, zorunludur.

Takograf kartı nasıl alınır?

Sayısal takograf kartı almak isteyen sürücü/şirket ve servisler başvurularını internet üzerinden http://staum.tobb.org.tr adresinden ulaşacakları başvuru ekranı aracılığıyla yapacaklardır.

VDO ne malı?

Sektörün önde gelen otomotiv tedarikçisi Continental, VDO markası ile kamyon, otobüs ve binek araçlar için göstergeler, kontrol sistemleri, müşirler, takograf ve telematik sistemleri, oto radyoları ve common rail dizel sistemler üretmektedir.

Takograf nedir nasıl kullanılır?

Taşıtta takograf bulunması halinde, sürücülerin trafik denetimlerinde ayrıntılı olarak kontrol edilebilmeleri için, taşıtın hızını, taşıtın kullanım sürelerini, sürücünün dinlenme süreleri gibi bilgileri, ataşıtı kullanan sürücünün kimlik bilgileriyle birlikte hafızasında saklayan, istenildiğine takografın ...

Dijital takograf kaç saat kullanılır?

Haftalık Sürüş (kullanma) Süresi : Bir hafta (6 günde) azami 56 saat araç kullanılabilir. 2 Haftalık Sürüş (kullanma) Süresi: Azami 90 saattir.

Dijital tako süreleri uzatıldı mı?

Takograf Cizhazları Muayene ve Damgalama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Geçici 3' üncü maddesinde değişiklik yapıldı. Yönetmeliğe göre; 2006 ve sonrası model araçlar için takograf değişim süresi 1/10/2020 tarihine kadar uzatıldı.

Dijital takograf süresi ne zamana kadar uzatıldı?

Buna göre, yurt içinde taşımacılık yapan ve takograf kullanması gereken 2008 ve sonrası model araçlardaki analog veya elektronik takograf cihazlarının dijital takograf ile değiştirilmesi zorunluluğu 1 Ekim'e kadar uzatıldı. Daha önce söz konusu süre 10 Temmuz olarak belirlenmişti.

Dijital takograf ne zaman son?

Buna göre, yurt içinde taşımacılık yapan ve takograf kullanması gereken 2008 ve sonrası model araçlardaki analog veya elektronik takograf cihazlarının dijital takograf ile değiştirilmesi zorunluluğu 1 Ekim'e kadar uzatıldı. Daha önce söz konusu süre 10 Temmuz olarak belirlenmişti.

Dijital ehliyet kaç yıl geçerli?

Dijital ehliyet ücreti: Sürücü kartları 130 TL, şirket ve servis kartları 400 TL'dir. Dijital ehliyetin geçerlilik süresi: Sürücü ve şirket kartları beş yıl, denetim kartları iki yıl ve servis kartları bir yıl geçerli olacaktır. İmza Sirküleri aslı ve fotokopisi (Aslı kontrol edildikten sonra geri verilecektir.)