PTT Kargo Takip hangi şubede?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo Takip hangi şubede?
  2. PTT Kargo Takip nasil bakilir?
  3. Yeni kimlik PTT takibi nasıl yapılır?
  4. PTT Kargom nerede tel?
  5. Kimlik PTT'den kaç günde gelir?
  6. Ptt barkod numarası nasıl olur?

PTT Kargo Takip hangi şubede?

Ptt kargom hangi şubede, kargom hangi Ptt şubesinde? diye soruyorsanız, telefon numarası ile sorgulamak en doğru yol olacaktır. Telefon ile kargo takip öğrenmek için sadece 4 numaralı hattı aramanız ve müşteri hizmetlerine bağlanmanız yeterli olacaktır.

PTT Kargo Takip nasil bakilir?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

Yeni kimlik PTT takibi nasıl yapılır?

Başvurunuzun durumunu takip etmek için telefonla ALO 199 çağrı merkezini aryabilir ve bilgi alabilirsiniz, ayrıca yeni kimlik için randevu aldığınız internet sitesi üzerinden de başvurunuzun hangi aşamada olduğunun takibini yapabilirsiniz.

PTT Kargom nerede tel?

PTT aracılığı ile ulaşım sağlayan tüm kargo gönderilerinizin nerede ve hangi gönderim aşamasında olduğunu öğrenebilmek için 4 numaralı PTT müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz. PTT Kargo Saat Kaça Kadar Dağıtım Yapıyor?

Kimlik PTT'den kaç günde gelir?

Yeni kimlik kartları yaklaşık olarak 1 haftada çıkarılır. YENİ KİMLİK KAÇ GÜNDE GELİR? Yeni kimlik kartı PTT kargo tarafından teslim edilmektedir. Yaklaşık olarak teslim süresi 7 ile 10 gün sürebilmektedir.

Ptt barkod numarası nasıl olur?

PTT KARGO TEBLİGAT BARKOD NUMARASI SORGULAMA İnternet üzerinden gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin. 13 haneli kargo barkod numarasını açılan pencerede gerekli boşluğa yazın. Sağ tarafta mavi renkli kutuda yer alan "Sorgula" sekmesine tıklayın ve kargonuzla ilgili bilgileri görüntüleyin.