LCW Genel Müdürü Kimdir?

İçindekiler:

  1. LCW Genel Müdürü Kimdir?
  2. Berna Akyüz Kimdir?
  3. LCW Ceo'su Kim?
  4. LCW nereye şikayet edilir?
  5. English Home Genel Müdürü kim?
  6. Funda Şenyıldız kimdir?
  7. LC Waikiki ortakları kimler?
  8. LC Waikiki hediye kartı nasıl kullanılır?
  9. LCW internetten alınan ürün mağazaya iade edilir mı?
  10. LC Waikiki kaç ülkede var?

LCW Genel Müdürü Kimdir?

Berna Akyüz Öğüt - LCWaikiki Mağazacılık Genel Müdürü - LC Waikiki | LinkedIn.

Berna Akyüz Kimdir?

Berna Akyüz Öğüt Kimdir? Berna Akyüz Öğüt, Boğaziçi Üniversitesi'nde İşletme lisansını tamamladıktan sonra ve aynı üniversitede yüksek lisans ( MBA) yaptı. Genpa, Avea, Turkcell ve Yıldız Holding şirketlerinde çeşitli görevler alan Berna Akyüz Öğüt, son olarak English Home'un Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

LCW Ceo'su Kim?

Küçük, LC Waikiki, LCW, South Blue ve X-Side markalarının geliştirilmesi ve mağazalar zincirinin oluşturulması sorumluluğunu yürütmektedir. 2018 yılında en zengin 100 Türk'ün sıralandığı "Forbes 100" e göre LC Waikiki CEO'su Mustafa Küçük, 2 milyar 300 milyon dolar servetiyle listeye beşinci sıradan girdi.

LCW nereye şikayet edilir?

LC Waikiki müşteri hizmetlerine 4 no'lu numaradan ulaşabilirsiniz.

English Home Genel Müdürü kim?

Klasik İngiliz tarzı ve country detaylarla desteklenen ürünleriyle yaşam alanlarına huzur, rahatlık ve şıklık getiren; ev tekstili ve dekorasyonun lider perakende markası English Home'da Genel Müdür görevine Berna Akyüz Öğüt atandı. 23 Temmuz 2018 itibariyle göreve başlayan SN.

Funda Şenyıldız kimdir?

Peryön, ICF ve EMCC Üyesi olan Funda Şenyıldız, PCC Ünvanlı profesyonel bir koçtur. Tenis, Yoga, Meditasyon, Kinesiyoloji, Ho'oponopono ve Kitap vazgeçilmezlerindendir. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde koç ve mentör olarak gönüllü çalışmalara katılmaktadır. 1969 Ankara doğumlu , evli ve bir kız çocuğu annesidir.

LC Waikiki ortakları kimler?

Taha Tekstil, daha sonra ise Taha Holding, sermayedar ortak olarak Şefik Yılmaz Dizdar ve kurucu/yönetici ortak Mustafa Küçük tarafından yüzde 50'şer ortaklık ile kurulmuştur.

LC Waikiki hediye kartı nasıl kullanılır?

Kart için LCW tarafından belirlenen alt ve üst limitler arasında peşin ya da kredi kartından tek çekimle yükleme yapılabilir ve bu limitler haricinde yükleme yapılamayacaktır. Hediye Kartına taksitli yükleme yapılamayacaktır. Hediye Karta yapılan yüklemelerde, LCW kayıtlarındaki tutarlar esas alınacaktır.

LCW internetten alınan ürün mağazaya iade edilir mı?

Kanunen mağazalardan satılan ürünlerde eğer bir üretim hatası bulunmuyorsa (ayıplı mal değilse) değişim/iade zorunlu değildir. Buna rağmen, LC Waikiki mağazalarımızda 30 güne kadar fiş veya fatura ibrazı ile kullanılmamış ve deformasyona uğramamış ürünlerde değişim/iade konusunda destek olmaktayız.

LC Waikiki kaç ülkede var?

Bu ilk adımdan sonra hızla yol alarak bugün; Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna, Bulgaristan, Fas, Gürcistan, Irak, İran, Kazakistan, Kosova, Makedonya, Mısır, Polonya, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Ukrayna olmak üzere 46 ülkede 954 mağaza ile hizmet vermektedir.