Ariel yerli üretim mi?

İçindekiler:

  1. Ariel yerli üretim mi?
  2. Ace kimin malı?
  3. Ariel markası kime ait?
  4. Yumoş Türk malı mı?
  5. OMO hangi ülkenin malı?
  6. Henkel hangi ülkeye ait?
  7. Algida patronu kim?
  8. DIXI hangi ülkenin?
  9. Henkel ne iş yapar?
  10. Yumoş kime ait?

Ariel yerli üretim mi?

Ariel, Türkiye pazarına 1987 yılında giren Amerika merkezli P&G (Procter & Gamble) şirketine aittir. Procter & Gamble 80 ülkede faaliyet göstermektedir. Ariel dünyada en popüler deterjan markalarından biridir.

Ace kimin malı?

Rinso, Unilever şirketine ait çamaşır deterjanı markası. İlk kez İngiltere'de kimyasal ürünler satan Robert Spear Hudson tarafından hazırlanmış ve geliştirilmiştir. Sonradan 1918 yılında Lever Brothers tarafından satın alınmıştır. Rinso dünyada ilk toplu pazarlanan sabun tozlarından biriydi.

Ariel markası kime ait?

Ariel (marka)
TürTemizlik
SahibiProcter & Gamble
KökeniBirleşik Krallık
Çıkış1967
İlgili markalarJoy
3 satır daha

Yumoş Türk malı mı?

Yumoş, 1986 yılında kurulan yumuşatıcı markasıdır. Markanın Türkiye haklarının sahibi Unilever firmasıdır ve Konya fabrikasında üretilmektedir. ... Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Porto Riko: Snuggle (Markanın bu ülkelerdeki lisans hakkı 2008 yılında Alman Henkel'in bünyesinde olan Sun Products şirketine satıldı.)

OMO hangi ülkenin malı?

Domestos ilk kez 1929 yılında, İngiltere'nin kuzeydoğusunda yaşayan endüstriyel kimyager Wilfred Handley tarafından üretilmiştir ve kapı kapı gezen satışçılar tarafından müşterilerin getirdikleri seramik kavanozlara doldurularak satılmaya başlanmıştır. 1961'de şirket Unilever'in bünyesine dahil olmuştur.

Henkel hangi ülkeye ait?

Fritz Henkel 'de iki ortağı ile birlikte Almanya'nın Aachen kentinde Henkel & Cie firmasını kurdu ve ilk ürünü olan silikat esaslı bir deterjanı pazarlamaya başladı. İzleyen yıllarda bu girişimci aile ve binlerce çalışanı, Henkel'i global bir şirkete dönüştürdü.

Algida patronu kim?

Algida Markasının Sahibi Kimdir? Algida'nın sahibi Wall's Unilever'dir.

DIXI hangi ülkenin?

Dixi, Türkiye pazarına 1963 yılında giren; çamaşır ve ev bakımı, güzellik ve bakım ve yapıştırıcı teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren Alman Henkel bünyesindeki yüzey temizleyici markasıdır.

Henkel ne iş yapar?

Henkel, tüm dünyada, Adhesive Technologies (Yapıştırıcı Teknolojileri), Beauty Care (Güzellik ve Bakım) ve Laundry & Home Care (Çamaşır ve Ev Bakım) olmak üzere üç alanında lider marka ve teknolojileriyle faaliyet göstermektedir.

Yumoş kime ait?

Yumoş
TürYumuşatıcı
SahibiUnilever
KökeniAmerika Birleşik Devletleri
Çıkış1970
1 satır daha