Ronaldo Beşiktaş'ta oynadı mı?

İçindekiler:

  1. Ronaldo Beşiktaş'ta oynadı mı?
  2. Ronaldo ilk hangi takımda oynadı?
  3. Ronaldo Nazario hangi takımlarda oynadı?
  4. Ronaldo Galatasaray taraftarı için ne dedi?
  5. Neden Fenomen Ronaldo?
  6. Fenomen Ronaldo kaç kilo?
  7. Ronaldo Nazario kaç gol attı?

Ronaldo Beşiktaş'ta oynadı mı?

Beşiktaş'ın en başarılı Avrupa yıllarında büyük katkıda bulundu. 2002-03 sezonunda UEFA Kupası çeyrek finalini görürken, 10 maçta oynadı ve Slavia Prag'a bir gol attı. ... Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 2005-06 sezonunun ortasında ülkesine dönüp Santos'ye transfer oldu.

Ronaldo ilk hangi takımda oynadı?

Ronaldo'nun çocukluğunda tuttuğu takım Benfica'ydı. 8 yaşındayken, babasının malzemeci olarak çalıştığı amatör takım olan Andorinha kulübünde oynuyordu. Ronaldo 1995 yılında C.D. Nacional kulübüyle anlaştı ve bir unvan yarışmasında başarılı olduktan sonra 3 günlük denemeliğine Sporting Lizbon'a gitti.

Ronaldo Nazario hangi takımlarda oynadı?

Ronaldo
Kişisel bilgileri
1996-1997Barcelona(34)
1997-2002İnter(49)
2002-2007Real Madrid(83)
2007-2008Milan(9)
22 satır daha

Ronaldo Galatasaray taraftarı için ne dedi?

Türkiye hakkında bol bol yorumda bulunan Cristiano Ronaldo, "Ben seyehat etmeyi seven bir insanım. ... Türkiye'de oynamak hep güzel. Galatasaray ile oynadığımız günü unutmuyorum. Stadyumdaki tutku çok büyüktü." açıklamasında bulundu.

Neden Fenomen Ronaldo?

Türk hayranları vardı Ronaldo'nun. ... Çünkü o, Ronaldo'ydo. Lanet sakatlığından dolayı 1 sene topa vuramayıp, sonraki sene Real Madrid'e transfer olmak, Ronaldo olmayı gerektirirdi. Onun için Fenomen derlerdi.

Fenomen Ronaldo kaç kilo?

Brezilya'nın efsane golcülerinden birisi olan Ronaldo, Brezilya'da bir TV şovu için zayıflamaya karar verdi. Dünya Kupası sahibi golcü 'Celebrity Fit Club' adlı TV şovu için kamera karşısındaydı. Testleri yapılan Ronaldo 118 kilo çıktı.

Ronaldo Nazario kaç gol attı?

Bu kulüplerde lig maçlarının yanı sıra çıktığı ulusal ve uluslararası kupa maçlarını da hesaba katacak olursak Ronaldo, toplam 518 resmi maçta 352 gole ulaşmış olmaktadır. Bu çok büyük bir başarıdır.