Huawei Honor Band 6 ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Huawei Honor Band 6 ne zaman çıkacak?
  2. Honor Band 6 hangi telefonlarla uyumlu?
  3. Huawei Band 6 iPhone ile uyumlu mu?
  4. Huawei Band 6 kaç egzersizi var?
  5. Huawei Watch iPhone ile uyumlu mu?
  6. Huawei Band 6 hangi telefonlarla uyumlu?
  7. Huawei kalp atışı nasıl ölçülür?
  8. Xiaomi Mi Band 6 ne işe yarar?

Huawei Honor Band 6 ne zaman çıkacak?

Cihaz bir süredir yurtdışında satışta. Ancak Türkiye'de 21 Mayıs'tan itibaren çıkıyor. Honor Band 6'nın Türkiye'deki lansman fiyatı 479 lira olarak duyuruldu.

Honor Band 6 hangi telefonlarla uyumlu?

Bu özellik, sadece Android 5.0 ve sonrası sürümlere sahip cihazlarda çalışmaktadır.

Huawei Band 6 iPhone ile uyumlu mu?

Ayrıca kronometre, alarm gibi klasik saat özelliklerini de Band 6'da görüyoruz. Huawei'nin “Akıllı Yaşam Asistanı” olarak adlandırdığı bu özellikler gerçekten de hayatı kolaylaştırıyor. Huawei Band 6, Huawei telefonları, diğer Android telefonları ve iPhone'larla çalışabiliyor.

Huawei Band 6 kaç egzersizi var?

Sık egzersiz yapanlar için Huawei Band 6, bir akıllı bileklikten beklenenlerden daha fazlasını sunuyor. Açık hava veya iç mekanda koşu, yürüyüş, bisiklet, havuzda yüzme, ip atlama ve kürek gibi egzersizlerin olduğu 11 profesyonel egzersiz modu var. Aynı zamanda 85 özelleştirilmiş egzersiz modu mevcut.

Huawei Watch iPhone ile uyumlu mu?

Huawei Watch GT 2 iOS uyumu Akıllı saat aynı zamanda iOS işletim sistemi ile uyumlu. Ama yukarıda da bahsettiğimiz gibi bazı özellikleri iOS işletim sisteminde kullanamıyorsunuz. Bunlar stres takibi ve müzik desteği. Bu iki eksiklik dışında neredeyse tüm özellikle iOS'ta da çalışıyor.

Huawei Band 6 hangi telefonlarla uyumlu?

Dokunmatik ve renkli bir ekranla bizleri karşılayan bu cihaz 18 gram ağırlığında ve yüzde 148 oranında artırılmış bir ekran deneyimi sunuyor. Cihaz Android 6.0 ve iOS 9.0 üstü sürümlere sahip akıllı telefonlarla kolaylıklı bağlantı kurabilen bileklik, Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip.

Huawei kalp atışı nasıl ölçülür?

Kalp atış hızı uyarıları HarmonyOS/Android kullanıcıları için: Sağlık uygulamasını açın, Ben > Ayarlar > Egzersiz ayarları > Egzersiz kalp atış hızı ayarları bölümüne gidin, Kalp atış hızı sınırı seçeneğine dokunun ve kendinize uygun bir üst sınır belirleyin.

Xiaomi Mi Band 6 ne işe yarar?

Bileklik uyku takibi ve menstural döngü takibi gibi ek özellikler ile piyasaya sunulacak. Mi Band 6 bir önceki modeline kıyasla daha fazla spor türünü destekliyor. Xiaomi Mi Band 6, 1.56 inç boyutunda AMOLED bir ekrana sahip. Ayrıca bileklik yeni nesil ekranı ile birlikte 326 PPI ve 450 nit parlaklık değeri sunuyor.