PayTR ödemeleri ne zaman yapıyor?

İçindekiler:

  1. PayTR ödemeleri ne zaman yapıyor?
  2. PayTR güvenli mi?
  3. PayTR ödeme iptali nasıl yapılır?
  4. PayTR iade nasıl yapılır?
  5. PayTR yasal mı?
  6. PayTR hangi firma?
  7. PayTR nedir ne ise yarar?
  8. Online iade işlemi nedir?
  9. PayTR iade kaç günde gelir?
  10. Pay tr kimin?
  11. GPAY nasıl kullanılır?
  12. PayTR sahibi kim?
  13. Karta iade edilen para ne zaman gelir?
  14. Iade edilen para ne zaman gelir?
  15. Pay TR ne?
  16. Google pay nasıl indirilir?
  17. Google pay nerelerde kullanılır?

PayTR ödemeleri ne zaman yapıyor?

PayTR üye işyerleri ödemelerini ertesi iş günü banka hesaplarına alabilir, tahsilat için günlerce beklemek zorunda kalmaz, nakit akışlarında rahat bir nefes alırlar. (*) 2 Saatte Sanal POS: Tatil günleri hariç 17:30'a kadar yapılan başvurular 2 saat içerisinde sonuçlandırılır.

PayTR güvenli mi?

Ödeme Güvenliği PayTR Sanal POS ve ödeme çözümleri, sadece bir ödeme/tahsilat aracı değildir. Aynı zamanda güvenlik konusunda gelişmiş PCI DSS uyumlu teknik altyapısı ve alanında tecrübeli personeli ile PayTR hem mağazaların ödeme güvenliğini hem de mağaza müşterilerinin kart güvenliğini sağlamaktadır.

PayTR ödeme iptali nasıl yapılır?

PayTR Mağaza Paneli'nden iptal/iade dahil tüm üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İade veya iptal etmek istediğiniz işlemi; işlem listesinden seçip, ödemeyi iptal etmek "İptal Et" butonuna tıklamanız yeterlidir. Ödemenin iptalini gerçekleştirdiğiniz zaman, tüm tutar kullanıcının kartına tekrar aktarılacaktır.

PayTR iade nasıl yapılır?

İlk aşamada alıcı PayTR Sanal Pos ile kendisine açılan işyeri paneline girerek buradan iade talebini yapar. Sistem otomatik olarak banka ile konuşur ve şartlar uygunsa iade işlemi banka nezdinde gerçekleşir.

PayTR yasal mı?

PayTR, 2009 yılında kurulmuş olan bir sanal POS ve ödeme çözümleri sistemidir. ... PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri A.Ş., 2016 yılından itibaren 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri Kanunu çerçevesinde lisanslı bir ödeme kuruluşu ünvanını almıştır.

PayTR hangi firma?

PayTR Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş., itibari ile 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamında lisanslı bir ödeme kuruluşu olmuştur.

PayTR nedir ne ise yarar?

PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri, web sitesi sahiplerinin en hızlı ve en kolay şekilde web sitelerinden güvenli online ödemeler almalarına imkan tanıyan bir servistir. Aidat ücreti bulunmayan PayTR, web sitelerine kolayca entegre edilerek çok kısa sürede kullanıma açılabilmektedir.

Online iade işlemi nedir?

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, malın size teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkınız bulunmaktadır. Sipariş verdikten hemen sonra, daha mal teslim edilmeden vazgeçerseniz, teslimi beklemeye gerek yoktur.

PayTR iade kaç günde gelir?

Ön ödemeli kart ile ödeme yaptıysanız, ödeme yaptığınız karta 1-11 işgünü içerisinde geri gelir. Havale ödemelerinizin iadesini biz başlattıktan sonra PayTR firmasından kayıtlı mail adresinize bir mail ve form gelir. O formu doldurduktan sonra ertesi işgünü paranız hesabınıza geri gelir.

Pay tr kimin?

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra ABD'de eğitim gören genç girişimci Yiğit Cengiz, 2009'da Türkiye'nin ilk yerli ödeme kuruluşu PayTR firmasını kurdu ve BDDK'dan yetki aldı.

GPAY nasıl kullanılır?

Gpay ile para çekmek isterseniz yapmanız gerekenler ise şöyle:
  1. Google Pay uygulamasını açın.
  2. Alt kısımdan “Ödeme” butonuna dokunun.
  3. “Google Pay bakiyesi”nin altında, “Nakde Çevir”e dokunun.
  4. Aktarmak istediğiniz tutarı girin.
  5. Ödeme yöntemini onaylayın.
  6. “Aktar”a dokunun.

PayTR sahibi kim?

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra ABD'de eğitim gören Yiğit Cengiz tarafından 2009'da Türkiye'nin ilk yerli ödeme kuruluşu PayTR firmasını olarak kurulan PayTR, 2018'de TOBB tarafından açıklanan Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdi.

Karta iade edilen para ne zaman gelir?

İadenin tamamlanmasının ardından kredi kartına para iadesi 1- 8 gün içinde tamamlanır. Ancak iadenin kargolanması, onaylanması ve geri ödeme süresi, toplamda ortalama olarak 15 gün içinde tamamlanabilir.

Iade edilen para ne zaman gelir?

İade işlemleri, kredi kartları ile yapılan ödemelerde 1-3 iş günü içerisinde, bankamatik kartlar ile yapılan ödemelerde ise 7-14 iş günü içerisinde kart hesabına yansımaktadır. Tarafınıza iletilecek banka talimatıyla, sürecin takibini bankanız ile gerçekleştirebilirsiniz.

Pay TR ne?

PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri, web sitesi sahiplerinin en hızlı ve en kolay şekilde web sitelerinden güvenli online ödemeler almalarına imkan tanıyan bir servistir. Aidat ücreti bulunmayan PayTR, web sitelerine kolayca entegre edilerek çok kısa sürede kullanıma açılabilmektedir.

Google pay nasıl indirilir?

Google Pay'i kurma Telefonunuzda Android Lollipop (5.0) veya üzeri bir sürümün yüklü olup olmadığını kontrol edin. Google Pay'i indirin. Google Pay uygulamasını açın ve kurulum talimatlarını uygulayın. İstendiğinde kart ekleyin.

Google pay nerelerde kullanılır?

Google Pay ile en sevdiğiniz mağazalarda alışveriş yaparken hediye kartlarınızı, bağlılık kartlarınızı, biletlerinizi ve kuponlarınızı da kullanabilirsiniz. Not: Google Pay; AdWords, Cloud veya G Suite gibi Google işletme ürünleri için kullanılmaz.