Note 11 Ne Zaman Çıkacak?

İçindekiler:

  1. Note 11 Ne Zaman Çıkacak?
  2. Samsung Galaxy Note 1 ne zaman çıktı?
  3. Samsung Note 21 Ne Zaman Çıkacak?
  4. Samsung Note 6 kaç yılında çıktı?
  5. Note ne zaman çıktı?
  6. Note serisi ne zaman çıkacak?
  7. Samsung Note 10 Lite çift hatlı mı?

Note 11 Ne Zaman Çıkacak?

Akıllı telefon, 'de Hindistan'da satışa çıkacak. Yaklaşık olarak 295 dolar fiyattan pazara girmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 1 ne zaman çıktı?

Ekim 2011 Samsung Galaxy Note/Tanıtım tarihi

Samsung Note 21 Ne Zaman Çıkacak?

Samsung, çok sayıda sızıntının ardından bu gece yaptığı açıklamayla birlikte Galaxy Note 21'in 2021'de piyasaya çıkmayacağını doğruladı. İlk olarak bu yıl Mart'ta Note serisinin atlanabileceğinden bahsedilmişti. Ancak şirket bu konuda durumun belirsiz olduğunu da vurgulamıştı.

Samsung Note 6 kaç yılında çıktı?

Galaxy Note 6 çıkış tarihi ile ilgili dikkat çeken bir iddia var. İşte detaylar. Güney Kore'den gelen son bilgilere göre Samsung Galaxy Note 6 çıkış tarihi Temmuz 2016 olacak.

Note ne zaman çıktı?

Cihaz, Consumer Reports tarafından "Yılın En İyi Telefonu" (Best Phone of the Year) ödülüyle ödüllendirilmiştir. Cihaz, Samsung Galaxy Note 8'in halefi olarak 9 Ağustos 2018'de tanıtılmıştır. Samsung Galaxy Note 10'un selefidir.

Note serisi ne zaman çıkacak?

NOTE SERİSİ GERİ DÖNECEK Bu planlarının yavaş yavaş değişeceğinin sinyallerini veren şirket, beklentilerin karşılanmaması sebebiyle 2022 yılında Note serisini tekrar piyasaya sürecek gibi duruyor. Milyonlarca kişinin beklediği Galaxy Note serisi yenilenen bir gövde tasarımıyla ve S-Pen desteği ile gelecek.

Samsung Note 10 Lite çift hatlı mı?

Galaxy Note 10 Lite Renk Seçenekleri Bu arada satın alım noktasında önemli sorularınızdan birine de hemen cevap verelim: Telefonda çift SIM kart desteği var.