Turk Telekom BTK Akademi interneti nerede kullanilir?

İçindekiler:

  1. Turk Telekom BTK Akademi interneti nerede kullanilir?
  2. BTK Akademi kime ait?
  3. BTK Akademi bedava mı?
  4. BTK Akademi eğitim sistemi nedir?
  5. BTK Akademi internet nedir Ücretlimi?

Turk Telekom BTK Akademi interneti nerede kullanilir?

BTK Akademi 6 GB hediye internet paketini BTK'nın eğitim sitesinde kullanabilirsiniz. Bütün operatörlerde geçerli olan BTK akademi hediye interneti btkakademi.gov.tr adresinde kullanılabilir.

BTK Akademi kime ait?

bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu tarafından 2017 yılında kurulan eğitim merkezi.

BTK Akademi bedava mı?

Kampanyaya kayıt olan faturalı abonelere, kampanya kapsamında BTK Akademi eğitim portalı (btkakademi.gov.tr yönüne) kullanımlarında her fatura dönemi geçerli olacak şekilde aylık yurt içi 6 GB mobil internet hakkı ücretsiz sunulacaktır.

BTK Akademi eğitim sistemi nedir?

Teknoloji dünyasının güncel bilgisini kendini sürekli yenileyen eğitim anlayışıyla halka aktarmayı amaçlayan bir eğitim merkezidir. “Bilginin Adresi” sloganıyla yola çıkan BTK Akademi, özellikle bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu dijital eğitim portali ile tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflemektedir.

BTK Akademi internet nedir Ücretlimi?

BTK Akademi Online Eğitim Platformuna her yerden bağlanabilmen ve istediğin eğitimi özgürce izleyebilmen için sabit ve mobil internet erişimi sağlayan operatörler tarafından sizlere 6 GB ücretsiz internet paketi tanımlanmıştır. Her ay otomatik olarak yenilenecek olan internet paketi için yapman gereken çok basit.