Yataş Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Yataş Genel Müdürü kim?
  2. Enza Home Genel Müdürü kim?
  3. Yataş iletişim nedir?
  4. Yataş ın sahibi kim?
  5. Yataş Bedding Genel müdür?
  6. Yataş Genel Müdürlük nerede?
  7. Nevzat Yıldız Yataş kimdir?
  8. Yataş nerede üretiliyor?
  9. Yataş kampanyası ne zamana kadar?
  10. Yataş hangi ülkenin markası?
  11. Enza Mobilya kime ait?
  12. Yataş kaç kişi çalışıyor?
  13. Nuri Öztaşkın nereli?
  14. Yataş yerli mi?
  15. Yataş'ta indirim var mı?
  16. Yataş'ta değiştirme kampanyası var mı?
  17. Yataş yatakları nerede üretiliyor?

Yataş Genel Müdürü kim?

YATAŞ Haberleri İSTANBUL (AA) - Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi. Şirket açıklamasına göre, mobilya ve yatak sektöründe 40 yıldır faaliyet gösteren Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü Nevzat Yıldız oldu.

Enza Home Genel Müdürü kim?

2015 yılı İSO 500 listesinde halka açık şirketler arasında en hızlı yükseliş kaydeden şirket olan Yataş Grup'ta, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak çalışan Nevzat Yıldız, Enza Home ve Yataş Bedding markalarının yurt içi ve yurt dışında son yıllardaki hızlı yükselişinin mimarları arasında yer alıyor.

Yataş iletişim nedir?

Telefon yoluyla; 08; Çağrı Merkezi (Mesai saatleri dışında sesli mesaj bırakabilirsiniz.) Web sitesi yoluyla; www.yatasbedding.com.tr & www.enzahome.com.tr web sitelerimizdeki Bize Ulaşın İletişim Formunu doldurarak, (Web sitesinden gelen şikayetlerinizi ele alan özel bir ekibimiz bulunmaktadır.)

Yataş ın sahibi kim?

Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye'nin en çok satan yatak markasının sahibi. Türkiye'nin en çok satan yatak markası Yataş'ın sahibi Yavuz Altop, markanın doğuşundan bugünlere kadar olan başarı hikayesini Patron Katı'na anlattı.

Yataş Bedding Genel müdür?

Nevzat Yıldız Yataş Grup'un yeni genel müdürü oldu.

Yataş Genel Müdürlük nerede?

İstanbul, Türkiye Yataş/Genel merkezi

Nevzat Yıldız Yataş kimdir?

Nevzat Yıldız, 2001'de başladığı Doğtaş Mobilya AŞ'de çeşitli departmanlarda yer aldıktan sonra 2006-2011 yılları arasında Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. ... 2012 yılı Nisan ayından bu yana Yataş Grup Pazarlama Direktörlüğü görevini başarıyla sürdüren Yıldız; 38 yaşında, evli ve bir çocuk babası...

Yataş nerede üretiliyor?

Sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olan Yataş, bugün 92.000 metrekare kapalı alanı, 160.000 metrekare açık alanı, Kayseri ve Ankara'daki fabrikaları, 1.400'ü aşkın çalışanı ve 400'ü aşkın satış noktasıyla hizmet vermektedir.

Yataş kampanyası ne zamana kadar?

Yataş Geleneksel Değiştirme Kampanyası'na özel yatak, baza ve başlıklarda %40'a varan indirim; Beyaz ev tekstili seçili ürünlerde net %45 indirime ek, 2. üründe net %25 indirim (2. üründe indirim, fiyatı düşük olan ürüne uygulanacaktır.) ve renkli ev tekstilinde seçili ürünlerde %45'e varan indirim kampanyaları 27 ...

Yataş hangi ülkenin markası?

Tic. A.Ş. bünyesindeki yatak, baza, yorgan, ev tekstili, mobilya ürünleri ve aksesuarları markasıdır. Kayseri ve Ankara'daki fabrikaları ile 92 bin metrekare kapalı alan, 160 bin metrekare açık alanda üretim yapmaktadır.

Enza Mobilya kime ait?

Enza Home, Yataş Grup'un yeni yaşam formları yaratmak için beğenilere sunduğu konsept markasıdır.

Yataş kaç kişi çalışıyor?

Yataş Grup'un Kayseri ve Ankara'daki 5 fabrikasında bin 800 kişi çalışıyor. Üretimin yüzde 80'i bu fabrikalarda gerçekleştiriliyor.

Nuri Öztaşkın nereli?

yılında Kayseri'de doğan Hacı Nuri ÖZTAŞKIN, ilk, orta ve lise öğrenimini Kayseri TED Kolejinde tamamlamıştır. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Öztaşkın, Çalışma hayatına 1988 tarihinde Yataş Grup A.Ş.

Yataş yerli mi?

Türkiye merkezli şirket taslakları 1976'da kurulan şirketler.

Yataş'ta indirim var mı?

Yataş mağazalarından yapılacak yatak ve baza ürünlerinde peşin fiyat üzerinden net %35 indirim, baza başlıklarında net %40 indirim uygulanır. ... Yataklarda, yeni ürünlerde indirim oranı %25'tir.

Yataş'ta değiştirme kampanyası var mı?

GELENEKSEL DEĞİŞTİRME KAMPANYASI + %50'YE VARAN İNDİRİM Geleneksel Değiştirme Kampanyasıyla şimdi tüm yatak, başlık ve bazalarda %50'ye varan Yataş İndirimi. ... Yataş, ürünlerin görünüm ve özelliklerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Yataş yatakları nerede üretiliyor?

Sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olan Yataş, bugün 92.000 metrekare kapalı alanı, 160.000 metrekare açık alanı, Kayseri ve Ankara'daki fabrikaları, 1.400'ü aşkın çalışanı ve 400'ü aşkın satış noktasıyla hizmet vermektedir.