HES kodu karekod nasil okutulur?

İçindekiler:

  1. HES kodu karekod nasil okutulur?
  2. Tonguç karekod nasil okutulur?
  3. Karekod okutma nasıl oluyor?
  4. Tonguç akademiye Üyelik ücretli mi?
  5. Tonguç Akademi kafa defteri nedir?
  6. HES Karekod Nedir?
  7. Karekod nedir ne işe yarar?
  8. QR kod nasıl kullanılır?
  9. Tonguç name nedir?
  10. Kafa Defteri ne işe yarar?

HES kodu karekod nasil okutulur?

Karekod Okutma: Uygulama üzerinden “Alan Karekod Okut” menüsüne tıklanır. Açılan “Karekod okutma” ekranından karekod okutulur. Karekod sahibi iş yeri sahipleri ve tüm vatandaşlar mevcut alandaki toplam ve riskli kişi sayısını görebilir. Alandan çıkıldığında uygulama üzerinden “Alandan Çıkış” yapılabilir.

Tonguç karekod nasil okutulur?

TATS'taki alt menü çubuğundaki Karekod sembolüne tıkla. Ardından Kitap aktivasyonu seçeneğini tıkla. Daha sonra, kitabının arka kapağında bulunan etiketi hafifçe kazı ve aktivasyon kodunu TATS uygulamasındaki ekrana yaz ve "Aktif et" butonuna tıkla. Böylece kitabın Kitaplık kısmında aktif edilmiş olacak.

Karekod okutma nasıl oluyor?

KAREKOD NASIL KULLANILIR? Tek yapmanız gereken gerekli uygulamayı indirdikten sonra telefon veya tabletinizin kamerasını koda doğru tutmak. Karekod, otomatik olarak karekodunu tanıyacaktır. Eğer karekod bir web sitesini içeriyorsa ilgili adrese otomatik olarak yönlendiriliyorsunuz.

Tonguç akademiye Üyelik ücretli mi?

Tonguç Akademi'nin web sitesine üye olmak hem çok kolay hem de tamamen ücretsizdir.

Tonguç Akademi kafa defteri nedir?

Kafa Defteri, senin çalışmalarında notlarını tutman için pratik bir defter. Takıldığın konuları, çözemediğin soruları, anlamadığın notları ya da hatırlamak istediklerini Kafa Defter'e not edebilirsin. Özel boyutuyla onu her an yanında taşıyabilirsin.

HES Karekod Nedir?

Sağlık Bakanlığı tarafından, yeni tip koronavirüs hakkında bilgilendirmek, yönlendirmek, salgın hastalık ile ilgili yaşanabilecek riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen mobil bir uygulama. Karekod ise kare veya dikdörtgen biçimlerde basılabilen 2 boyutlu barkodun ismidir.

Karekod nedir ne işe yarar?

İşte kare kod hakkında bilgiler, QR kodu nasıl çalışır ve ne işe yarar sorusunun yanıtı... Karekod, akıllı telefonlar tarafından okunabilen iki boyutlu bir barkoddur. ... Kare kodlar kullanıcı tarafından metin görüntülemek, URL açmak, adres defterine bir kişi kaydetmek veya metin mesajları oluşturmak için kullanılabilir.

QR kod nasıl kullanılır?

Tek yapmanız gerek telefon veya tabletinizin kamerasını koda doğru tutmak. QR Code Reader, otomatik olarak karekodunu tanıyacaktır. Eğer karekod bir web sitesini içeriyorsa ilgili adrese otomatik olarak yönlendiriliyorsunuz. Metin içeriyorsa anında görebiliyorsunuz.

Tonguç name nedir?

Erkek çocuklar için kullanılabilen Tonguç isminin tahmin edildiği gibi farklı bir anlamı bulunmamaktadır. Tonguç ismi en büyük çocuk ve baykuş anlamlarına geliyor.

Kafa Defteri ne işe yarar?

Kafa Defteri, senin çalışmalarında notlarını tutman için pratik bir defter. Takıldığın konuları, çözemediğin soruları, anlamadığın notları ya da hatırlamak istediklerini Kafa Defter'e not edebilirsin. Özel boyutuyla onu her an yanında taşıyabilirsin. Böylece hatırlamak istediklerin hep yanında olur.