Safranbolu Cam Teras giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Safranbolu Cam Teras giriş ücreti ne kadar?
  2. Safranbolu Cam Teras kaç metre yüksek?
  3. Kristal teras kaça kadar açık?
  4. Safranbolu Cam Teras hangi kanyonda?
  5. Cam Teras ucretli mi?
  6. Torul cam teras giriş ücreti ne kadar?
  7. Safranbolu Cam Teras kaç yılında yapıldı?
  8. Cam Teras ne kadar?
  9. Safranbolu ters ev ücretli mi?
  10. Kocaeli Cam Teras nerede?
  11. Karadeniz'de cam teras nerede?
  12. Safranbolu ters ev ne kadar?
  13. Cam Teras Maşukiye nerede?

Safranbolu Cam Teras giriş ücreti ne kadar?

Terasa giriş ücreti 5 tl. Çok ufak bir ücret de otopark alanı için uygulanıyor. Terasın yukarısında bulunan cafe bölümünde mola vermeniz mümkün. Kış aylarında da ziyarete açık olan terasın manzarası, yaz aylarında yeşil ile bütünleştiğinde bir başka güzel oluyor.

Safranbolu Cam Teras kaç metre yüksek?

Safranbolu turizmine katkıda bulunmak amacıyla Tokatlı Kanyonu üzerinde yerden 80 metre yükseklikte ve 11 metre genişliğinde yapılan Kristal Teras (Cam seyir terası), 75 ton ağırlığı taşıyabiliyor. Her biri 750 kilogram taşıyabilecek kapasiteye sahip gözenekler, 3 santimetre kalınlığında 3 parça camdan oluşuyor.

Kristal teras kaça kadar açık?

Kristal Teras Zipline sabah 10:00 saatinde açılıyor, akşam 20:00 itibariyle kapanıyor.

Safranbolu Cam Teras hangi kanyonda?

Safranbolu'da turizm çeşitliliğini sağlamak amacıyla Tokatlı Kanyonu üzerinde İncekaya Su Kemeri ve cam teras bulunmaktadır. Safranbolu'nun muhteşem doğası eşliğinde farklı bir tecrübe yaşatacak olan bu terasın manzarası da görülmeye değer güzelliktedir.

Cam Teras ucretli mi?

Giriş ücreti: Cam seyir terasına giriş için ödemeniz gereken ücreti kişi başı 10 TL dir. ... Utv Safari Turu: 150 TL. Atv Safari Turu: 100 TL. Zipline: 30 TL. (Cam terasa giriş yapanlar için 20 TL dir.)

Torul cam teras giriş ücreti ne kadar?

Gümüşhane'de Torul Kalesi Cam Terası Torul Kalesi'nden Zigana ve Sarıç dağlarının manzarası izlenebiliyor. Giriş ücreti Tam 5 TL.

Safranbolu Cam Teras kaç yılında yapıldı?

ABD'nin Arizona eyaletindeki bir terastan esinlenilerek 80 metre derinliğindeki İncekaya kanyonu üzerine 2012 yılında yapılan 11 metre uzunluğunda ve 75 ton yüke dayanıklı Türkiye'nin ilk cam seyir terası, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Cam Teras ne kadar?

Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti 2021. Ziyaret saatleri: Cam Seyir Terası misafirlerine kapılarını sabah 09'da açıyor ve akşam 18'de kapatıyor. Giriş ücreti: Cam seyir terasına giriş için ödemeniz gereken ücreti kişi başı 10 TL dir.

Safranbolu ters ev ücretli mi?

Safranbolu Ters Ev (Konak), Giriş Ücreti Tam 10 TL dir.

Kocaeli Cam Teras nerede?

Ayrı Gezegen Cam Terası, Kocaeli ilinin Kartepe ilçe sınırlarında bulunmaktadır. Kartepe Kayak Merkezi üzerinde bulunan bu yer, Kayak Merkezine 20 dk. Maşukiye'ye 15 dk. Uzaklıktadır.

Karadeniz'de cam teras nerede?

Örneğin Karadeniz turlarında mutlaka görülen noktalar arasında olan Safranbolu'da Tokatlı Kanyonu'nda, Kastamonu'da Çatak Kanyonu'nda, Artvin'de Hatila Vadisi'nde, Gümüşhane'de Torul Kalesi'ndeki cam seyir terasları ziyaretçi akınına uğruyor.

Safranbolu ters ev ne kadar?

Safranbolu Ters Ev (Konak), Giriş Ücreti Tam 10 TL dir.

Cam Teras Maşukiye nerede?

Ayrı Gezegen Cam Terası, Kocaeli ilinin Kartepe ilçe sınırlarında bulunmaktadır. Kartepe Kayak Merkezi üzerinde bulunan bu yer, Kayak Merkezine 20 dk. Maşukiye'ye 15 dk. Uzaklıktadır.