Anadolu Efes sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Anadolu Efes sahibi kim?
  2. Bahçelievler Efes Pilsen Fabrikası ne olacak?
  3. Efes Pilsen +1 nedir?
  4. Efes Pilsen Türk markası mı?
  5. Efes Pilsen bira kime ait?
  6. Efes Pilsen Fabrikası nereye taşındı?
  7. Efes Pilsen nereye taşındı?

Anadolu Efes sahibi kim?

Kayseri'de doğan Tuncay Özilhan, Saint Joseph Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra ABD'de Long Island Üniversitesi'nde işletme alanında yüksek lisans (MBA) yaptı. 1977 yılında Erciyas Biracılık Genel Müdürlüğü ile başlayan iş yaşamı, Anadolu Endüstri Holding Bira Grubu Koordinatörlüğü ...

Bahçelievler Efes Pilsen Fabrikası ne olacak?

Anadolu Efes, İstanbul'da Bahçelievler'de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Bahçelievler-Merter sınırındaki fabrika arazisi yerine yine Anadolu grubunun sahip olduğu AND İnşaat'ın konut projesi yapması bekleniyor.

Efes Pilsen +1 nedir?

Anadolu Efes'e özgü bir teknik olan +1 Dinlendirme, 2 yıllık Ar-Ge çalışmaları sonucunda hayata geçirildi. +1 Dinlendirme tekniğiyle üretim sürecine özel bir aşama eklendi. Bira üretim prosesinde maltın dinlenme süresini 2 katına çıkaran bu özel aşamayla malt lezzetinin biraya daha fazla geçmesi sağlandı.

Efes Pilsen Türk markası mı?

Efes Pilsen, Türkiye'de üretilen bir bira markası. ... 50'nin üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren ve Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Moldova, Sırbistan, Romanya ve Kazakistan'da yatırımları olan Efes'in dünyada toplam 17 bira, 4 malt fabrikası ve 1 adet şerbetçiotu işleme tesisi bulunmaktadır.

Efes Pilsen bira kime ait?

Anadolu Efes Ağustos 2009'da, 1890'dan beri üretilmekte olan Tekel Birası'nın patentini Mey İçki A.Ş.'den 4,5 milyon YTL'ye satın aldı.

Efes Pilsen Fabrikası nereye taşındı?

Anadolu Efes merter fabrikası Haberi Anadolu Efes, İstanbul Merter'de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduruyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre bu fabrikadaki üretim Adana, Ankara ve İzmir'de bulunan diğer tesislerine kaydırılacak.

Efes Pilsen nereye taşındı?

Anadolu Efes'in, İstanbul Merter'deki arazisi 270 milyon TL bedelle Nata İnşaat'a satıldı. 2017 yılının Nisan ayında fabrikadaki üretim durdurulmuştu. Anadolu Efes üretimini Adana, Ankara ve İzmir'e kaydırılacak. Anadolu Efes Merter'deki arazisini Nata İnşaat'a sattı.