Yeni Supercell oyunu ne zaman gelecek?

İçindekiler:

  1. Yeni Supercell oyunu ne zaman gelecek?
  2. Supercell yeni oyun çıkaracak mı?
  3. Supercell yeni oyun nasıl indirilir?
  4. Supercell e nasıl şikayet edilir?
  5. Rush Wars neden kapandı?
  6. Rush Wars ne zaman kaldırıldı?
  7. Clash Quest hangi ülkelerde?
  8. Rush Wars kaç yılında çıktı?
  9. Supercell e nasıl ulaşabiliriz?
  10. Supercell id den nasıl çıkılır?
  11. Clash of Clans ne zaman başladı?
  12. Supercelli kim yaptı?
  13. Rush Wars ne zaman kapandı?
  14. Supercell kapanıyor mu?
  15. Rush Wars kapandı mı?

Yeni Supercell oyunu ne zaman gelecek?

Her hafta kullanıcılarına bir ücretsiz oyun veren Epic Games Store'un gelecek haftaki içeriği belli oldu. 3 out of 10: Season 2, 8 Nisan'da gelecek. Firmanın yürürlüğe koyduğu bu oyun projesi, fantezi evrenini genişletme hamlesinin parçalarından biri.

Supercell yeni oyun çıkaracak mı?

Supercell bu efsane oyunun haritasını ve karakterlerini alıp oyunun atmosferini değiştirerek yeniden karşımıza çıkaracak. ... Clash Of Clans, HayDay, Boom Beach, Clash Royale ve Brawl Stars, en popüler oyunlar arasına girmeyi başaran oyunlar. Yakında çıkacak olan oyunlar ise Clash Quest, Clash Mini ve Clash Heroes.

Supercell yeni oyun nasıl indirilir?

Aşağıdaki adımları deneyin:
  1. Ana Sayfa Düğmesine basarak ya da ekranı aşağıdan yukarı doğru kaydırarak oyundan çıkın.
  2. Oyun simgesini bulun, dokunun ve uygulama kımıldamaya başlayıncaya kadar basılı tutun.
  3. Simgenin köşesinde bulunan X'e dokunun ve uygulamayı silmeyi kabul edin.
  4. App Store'u açın ve oyunu indirin.
Daha fazla öğe...

Supercell e nasıl şikayet edilir?

Tüm oyunlarımızda rahatsız edici sohbet mesajlarını tarafımıza bildirme seçeneği vardır. Sohbet ve ardından “Bildir”e dokunmanız yeterlidir. Bazı oyunlarımızda, oyuncu profillerinde rahatsız edici oyuncu adlarını bildirme seçeneği de vardır. Oyuncunun profiline gidip adına, ardından “Bildir”e dokunabilirsiniz.

Rush Wars neden kapandı?

Rush Wars Neden İptal Edildi? Supercell'in beta sürecinde olan rush wars oyunu iptal edildi aynı zamanda şirket tarafından bu resmi olarak açıklandı. Sanıyoruz ki, istedikleri gibi bir hedefe ulaşamadığından dolayı kaynaklı bir sorun. Bu konu oyun haberleri gündemini sürekli meşgul edeceğe benziyor.

Rush Wars ne zaman kaldırıldı?

Oyunun 26 Ağustos 2019'da, bir beta sürümü Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da yayınlandı. Fakat 'da oyunun devam etmeyeceği ve 30 Kasım'da kapatılacağı Supercell tarafından açıklandı.

Clash Quest hangi ülkelerde?

Oyun yalnızca Finlandiya, Kanada, Norveç gibi belirli ülkelerde kullanılabilir.

Rush Wars kaç yılında çıktı?

Rush Wars
GeliştiriciSupercell
YayımcıSupercell
Çıkış2019

Supercell e nasıl ulaşabiliriz?

Supercell ID'si oluşturmak çok kolay ve ücretsizdir. Oyundaki Ayarlar bölümüne gidip “Supercell ID”nin altındaki düğmeye dokunmanız yeterlidir. Bu özelliği tüm Supercell oyunlarında bulabilirsiniz. Ayrıca ticari ortaklarımız tarafından geliştirilen bazı oyunlarda da Supercell ID'ye bağlanma seçeneği vardır.

Supercell id den nasıl çıkılır?

Supercell ID'ye yeni bağladığınız hesap yüklenir. Ayarlara gidin, “Supercell ID” başlığının yanındaki düğmeye dokunun ve Supercell ID seçeneklerinden “Çıkış yap”a dokunun. Oyun yeniden başlar ve yükleme ekranında bir menü görürsünüz.

Clash of Clans ne zaman başladı?

2 Ağustos 2012 Clash of Clans/İlk piyasaya sürülme tarihi

Supercelli kim yaptı?

Tencent, 10,2 milyar dolar değerlemeli anlaşmayla Supercell'in yeni sahibi oluyor. Çinli Tencent, Clash Of Clans gibi popüler mobil oyunların geliştiricisi Supercell'in çoğunluk hissesini nihayet satın alıyor. Resmi açıklama Softbank'tan geldi ve Supercell'in değerlemesi 10,2 milyar dolar oldu.

Rush Wars ne zaman kapandı?

Oyunun 26 Ağustos 2019'da, bir beta sürümü Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da yayınlandı. Fakat 'da oyunun devam etmeyeceği ve 30 Kasım'da kapatılacağı Supercell tarafından açıklandı.

Supercell kapanıyor mu?

'da Supercell, oyunu iOS ve Android için dünya çapında piyasaya sürdü. ... Ancak 30 Aralık 2020'de oyunun devam etmeyeceği ve sunucularının 2021 yılında kapatılacağı açıklandı.

Rush Wars kapandı mı?

Supercell, bir süredir üzerinde çalışmakta olduğu ve beta sürecinde bulunan Rush Wars'un iptal edildiğini açıkladı. ... Rush Wars, hem Clash Royale, hem Clash of Clans hem de Boom Beach oyunlarından bazı özellikleri bünyesinde bulunduruyordu.