Trabzon merkez ile Uzungöl arası kaç km?

İçindekiler:

  1. Trabzon merkez ile Uzungöl arası kaç km?
  2. Sümela Manastırı Trabzon arası kaç km?
  3. Ayder Yaylası hangi ile bağlı?
  4. Trabzon'dan Uzungöl'e kaç kilometre?
  5. Uzungölden sonra nereye gidilir?
  6. Ayder Yaylasına arabayla nasıl gidilir?
  7. Istanbuldan Ayder yaylasına nasıl gidilir?
  8. Ayder Yaylası na arabayla çıkılır mi?
  9. Uzungöl Trabzon Havalimanı arası kaç km?
  10. Karadeniz Uzungöl kaç km?

Trabzon merkez ile Uzungöl arası kaç km?

Trabzon Uzungöl arası yaklaşık 94 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 1 saat 30 dakika kadar sürmektedir. Erzurum Uzungöl arası yaklaşık 210 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 3 saat 15 dakika kadar sürmektedir.

Sümela Manastırı Trabzon arası kaç km?

Sümela Manastırı Nasıl Gidilir: Maçka Altındere Vadisi'nde yer almaktadır. Trabzon'a 47 kilometre, Maçka İlçesi'ne 17 kilometre uzaklıktadır.

Ayder Yaylası hangi ile bağlı?

İşte Ayder hakkında bilgiler… AYDER YAYLASI NEREDE? Ayder 1300'lü yıllarda Halalılar tarafından kurulmuştur. Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinin 19 km güneydoğusunda yer alan 1350 m rakımda ladin ve kayın ormanlarıyla kaplı bir yayladır.

Trabzon'dan Uzungöl'e kaç kilometre?

3.281′ Uzungöl/Uzunluk

Uzungölden sonra nereye gidilir?

Muhteşem bir doğayı önünüze seren Haldizen Yaylası'nı gezmeden Uzungöl'den dönmeyin. Ayrıca Şekersu Yaylası, Garester Yaylası, Traşkapanı Yaylası, Veli Yaylası, Büyük Yayla, Multat Yaylası, Lustra Yaylası, Tabanoz Yaylası ve Derindere Yaylası da görmeniz gereken yerlerdendir.

Ayder Yaylasına arabayla nasıl gidilir?

Arabayla Ayder Yaylası'na gidebilmek için Karadeniz sahil yolunda giderken Ardeşen Fırtına Köprüsü'nden geçmeniz gerekli. Buradan sonra Çamlıhemşin Ayder Kaplıcaları yönüne saparak Çamlıhemşin'e ulaşıyorsunuz. Buradan 19 kilometre kadar yol kat ederek Ayder Yaylası'na çıkabilirsiniz.

Istanbuldan Ayder yaylasına nasıl gidilir?

İstanbul'dan Ayder yaylasına gitmek isteyen ziyaretçiler için yaklaşık olarak 14 saatlik bir kara yolu beklemektedir. Hava yolunu tercih etmek isteyen ziyaretçiler ise Trabzon havalimanına inerek buradan araç kiralayarak kara yolu ile Ayder yaylasına ulaşabilirler.

Ayder Yaylası na arabayla çıkılır mi?

Ayder Yaylası, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan bir bölge. Çamlıhemşin'e 19 km uzaklıkta bulunan bu yayla, gelişmiş ulaşım olanakları ile ister toplu taşıma ister kişisel araçla kolaylıkla ziyaret edilebilir.

Uzungöl Trabzon Havalimanı arası kaç km?

Trabzon Havalimanı Uzungöl arası 90 km mesafededir.

Karadeniz Uzungöl kaç km?

3.281′ Uzungöl/Uzunluk