Ormanköy Çekmeköy kaç para?

İçindekiler:

  1. Ormanköy Çekmeköy kaç para?
  2. Ormanköy kaç konut?
  3. Ormanköy projesi nerede?
  4. Çatalca'da deniz nerede var?
  5. Çatalca denize yakın mı?
  6. Çilingoz hangi denize baglı?

Ormanköy Çekmeköy kaç para?

DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Ormanköy Çekmeköy projesinde ön talep toplanıyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken projede, metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor.

Ormanköy kaç konut?

Proje Bilgileri DAP Yapı ve Eltes İnşaat'ın Emlak Konut ihalesiyle aldığı Çekmeköy'deki arsa üzerine kurulan Ormanköy projesi 220 bin metrekarelik arsa üzerine yükseliyor. 392 daire ve 70 ticari üniteden meydana gelen proje, ormanın içinde "sağlıklı ev" konseptinde yapılıyor.

Ormanköy projesi nerede?

Ormanköy, DAP Yapı tarafından İstanbul'un Çekmeköy İlçesi'nde hayata geçiriliyor. DAP Yapı, Ormanköy Çekmeköy projesini Çekmeköy'de bulunan Güngören Mahallesi'nde, Turgut Özal Bulvarı üzerinde konumlandırdı.

Çatalca'da deniz nerede var?

Çatalca'ya 35 kilometre uzaklıktaki Evcik Plajı, Ormanlı Köyü'ndeki Ormanlı Plajı, Çatalca'ya 65 kilometre uzaklıktaki Çilingoz Plajı ve Yalıköy Plajı denize girebileceğiniz en güzel noktalar arasında.

Çatalca denize yakın mı?

Çatalca, yüzölçümü itibariyle İstanbul ilinin en büyük ilçesidir. Büyük çoğunluğu ormanla kaplı olan, il merkezine 55 km mesafede olan Çatalca'nın yüzölçümü 1.291 km²dir. Sahil uzunluğu 135 km'yi bulur. ... Konumu gereği deniz kıyısında olan bu ilçede çok güzel plajlar bulunmaktadır.

Çilingoz hangi denize baglı?

Çilingoz, İstanbul'un Çatalca ilçesinde Karadeniz kıyısında yer alan bir tabiat parkıdır.