Yemeksepeti kime kaça satıldı?

İçindekiler:

  1. Yemeksepeti kime kaça satıldı?
  2. Nevzat Aydın Kimdir Nereli?
  3. Yemek Sepeti ne zaman kuruldu?
  4. Yemek sepeti com kaça satıldı?
  5. Yemek Sepeti kaç liraya satildi?
  6. Girişimci Nevzat Aydın Kimdir?
  7. Nevzat Aydın şu an ne iş yapıyor?
  8. Yemek Sepeti nerenin?
  9. Yemek Sepeti para alıyor mu?
  10. Yemeksepeti kaç senedir var?
  11. Yemeksepeti nin ederi kaç para?
  12. Nevzat Aydın kaç paraya sattı?
  13. Nevzat Aydın kimdir vikipedi?

Yemeksepeti kime kaça satıldı?

Türkiye'nin en büyük internet sitelerinden Yemeksepeti, dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından satın alındı. Delivery Hero, 589 milyon dolar toplam değerleme üzerinden Yemeksepeti hisselerinin tamamını bünyesine kattı.

Nevzat Aydın Kimdir Nereli?

Nevzat Aydın, 1976 yılında İstanbul'da doğmuştur. Annesi öğretmen, babası Noter'dir. Bursa Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden 1999 yılında mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek Silikon Vadisi'ndeki University of San Francisco'da MBA eğitimi aldı.

Yemek Sepeti ne zaman kuruldu?

Ocak 2001: 2 Ocak'ta Yemeksepeti.com açıldı. 26 restoranla işe başlayan Yemeksepeti, interneti olmayan restoranlara sipariş bilgisini faksla geçiyordu. Ofiste her sipariş geldiğinde sistem telefon ziline benzer bir ses çıkarıyordu ve 5 kişilik ekip heyecanla bu sesi duymak istiyordu.

Yemek sepeti com kaça satıldı?

İSTANBUL - Yemeksepeti'ni 589 milyon dolara Delivery Hero'ya satan Nevzat Aydın'a, bu para maalesef saadet getirmedi. Kurucusu olduğu ve halen CEO'luğuna devam ettiği Yemeksepeti'ni iki yıl önce 589 milyon dolara Delivery Hero'ya satan Nevzat Aydın'a, bu para maalesef saadet getirmedi.

Yemek Sepeti kaç liraya satildi?

2015 yılında Almanya merkezli global online yemek sipariş platformu Delivery Hero tarafından 589 milyon dolar (1 milyar 596 milyon lira) karşılığında satın alındı.

Girişimci Nevzat Aydın Kimdir?

Nevzat Aydın, (d. , İstanbul) Türk girişimci, melek yatırımcı ve mentor. Aydın, Türkiye'nin en büyük çevrimiçi yemek siparişi portalı Yemeksepeti.com'un kurucu ortağı ve CEO'sudur.

Nevzat Aydın şu an ne iş yapıyor?

İş İnsanı Nevzat Aydın/Meslekleri

Yemek Sepeti nerenin?

Yemeksepeti.com, 2001 yılında kurulan Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesidir. Türkiye'nin 67 ilinde ve Kıbrıs'ta hizmet veren Yemeksepeti, internet üzerinden yemek siparişi verme ve alma imkanı sağlıyor.

Yemek Sepeti para alıyor mu?

Evet, Yemeksepeti Mobil hizmetine tüm GSM operatörleri (Turkcell, Vodafone, Avea) aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Yemeksepeti Mobil ücretli midir? Yemeksepeti'nden alacağınız hizmet tamamen ücretsizdir, fakat bu hizmeti kullanırken GSM operatörünüzün belirlediği data transfer tarifeleri üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Yemeksepeti kaç senedir var?

Yemeksepeti, çevrimiçi yemek siparişi sitesidir. 2001 yılında kurulan site, 20 milyondan fazla üye sayısına sahiptir ve günde ortalama 600 bin sipariş almaktadır. Yemeksepeti, 2020 yılında yeni restoranın dijitalleşerek online paket servis sistemine başlamasını sağladı.

Yemeksepeti nin ederi kaç para?

Üyelik tamamen ücretsiz ve çok kolay. Peki yemek siparişimi telefon kullanmadan Yemeksepeti üzerinden verdim diyelim, size bir ücret ödeyecek miyim? Hizmetimiz internetten sipariş verenler için tamamıyla ücretsizdir.

Nevzat Aydın kaç paraya sattı?

Türkiye'nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti'ni 2000 yılında kuran Nevzat Aydın, 2015'te dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero'ya 589 milyon dolara satmıştı.

Nevzat Aydın kimdir vikipedi?

Nevzat Aydın, (d. , İstanbul) Türk girişimci, melek yatırımcı ve mentor. ... 2015 yılında Nevzat Aydın yönetimindeki Yemeksepeti.com, Türkiye internet tarihinin o güne kadarki en yüksek değerlemesi olan $589 milyon karşılığında dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero bünyesine katıldı.