Profilime kim bakmış gerçek mi?

İçindekiler:

  1. Profilime kim bakmış gerçek mi?
  2. WhatsApp Plus hangisi?
  3. Instagram ziyaret edenleri nasıl görebilirim?
  4. Pinterest Ne işe yarar?

Profilime kim bakmış gerçek mi?

Instagram Profilime Bakanlar Uygulaması Gerçek Mi? Eğer meraklı kişilerden biriyseniz, hayal kırıklığına hazır olun. Maalesef Instagram, profilinizi kimlerin ziyaret ettiğini bilmiyor. Henüz profil ziyaretçilerinizi takip etmek için bir uygulama içi işlevselliğe sahip değil.

WhatsApp Plus hangisi?

WhatsApp Plus, Whatsapp Android uygulamalarına çeşitli ek özellikler ekleyen bir uygulamadır. WhatsApp Plus, Android telefonlar üzerinde kullanılan ve WhatsApp uygulamamasına ek özellikler ekleyen bir yardımcı program.

Instagram ziyaret edenleri nasıl görebilirim?

Ne yazık ki Instagram, profilinizi ziyaret edenleri asla size göstermez. Profile bakanları izleyen ve diğer kullanıcılara gösteren bir uygulama da yoktur. Ticari bir hesaba sahipseniz profilinizi ziyaret edenlerin sayısını görebilirsiniz.

Pinterest Ne işe yarar?

Pinterest görsel ağırlık bir sosyal paylaşım sitesidir. Facebook, Twitter ve popüler Instagram sürekli paylaşım ve beğeni ile çevrenizle etkileşime geçebiliyorsunuz. Açıldığı günden beri özellikle ülkemizde gittikçe yaygınlaşmaya başlayan bu site adını Pin ve interest kelimelerinden alıyor.