GRİPİN kaşe nasıl yutulur?

İçindekiler:

  1. GRİPİN kaşe nasıl yutulur?
  2. GRİPİN nedir ne işe yarar?
  3. Gripin kimler kullanamaz?
  4. Gripin çok içilirse ne olur?
  5. Limon ve gripin neye iyi gelir?
  6. Ağrı kesicinin hammaddesi nedir?

GRİPİN kaşe nasıl yutulur?

Uygulama yolu ve metodu: GRİPİN'i almadan önce 1-2 sn suya daldırın, dilinizin üzerine koyun, bir bardak su ile yutun. Özel kullanım durumları: Hafif ve orta şiddette karaciğer ve böbrek fonksiyon bozukluğu olan hastalarda dikkatle kullanılmalıdır.

GRİPİN nedir ne işe yarar?

GRİPİN'in, 4 ve 8 adet kapsül içeren iki farklı ambalajı mevcuttur. GRİPİN, hafif ve orta şiddetli ağrılar (baş ağrısı, migren, ağrılı adet görme, boğaz ağrısı, kas- iskelet ağrıları, kireçlenmeye bağlı ağrılar) ve ateşin giderilmesinde kullanılır.

Gripin kimler kullanamaz?

GRİPİN'i aşağıdaki durumlarda DİKKATLİ KULLANINIZ: Kansızlığı (anemi) olanlar, akciğer hastaları, Karaciğer ve böbrek fonksiyon bozukluğu olan hastalarda doktor kontrolü altında dikkatli kullanılmalıdır. Akut yüksek dozda ciddi karaciğer toksisitesine neden olur.

Gripin çok içilirse ne olur?

Akut yüksek dozda ciddi karaciğer toksisitesine neden olur. Erişkinlerde kronik günlük dozlarda karaciğer hasarına neden olabilir. Alkolik karaciğer hastalarında dikkatli kullanılmalıdır. Başka bir ilaç kullanıyor iseniz GRİPİN kullanmaya başlamadan önce doktorunuza veya eczacınıza söyleyiniz.

Limon ve gripin neye iyi gelir?

Limon, bağışıklık sistemini güçlendiren antiviral ve antibakteriyel özelliklere sahip doğal bir antioksidandır. Soğuk algınlığı veya gripten korunmak için doğal tedavi yöntemidir. Boğaz ağrısı ve öksürüğe karşı etkilidir.

Ağrı kesicinin hammaddesi nedir?

Parasetamol (asetaminofen) Asetaminofen veya APAP olarak da bilinen parasetamol ağrı ve ateş tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.