Vogue gözlük hangi ülkenin markası?

İçindekiler:

  1. Vogue gözlük hangi ülkenin markası?
  2. Cat Eye gözlük kime yakışır?
  3. Vogue gözlük nedir?
  4. Osse gözlük hangi ülkenin markası?

Vogue gözlük hangi ülkenin markası?

İtalya menşeli gözlük şirketi Luxottica tarafından üretilen Vogue marka güneş gözlükleri, çarpıcı tasarımları ve göz alıcı renkleriyle tüm dünyada yoğun ilgi görüyor.

Cat Eye gözlük kime yakışır?

Dikdörtgen Yüz Şekline sahipseniz gözlük sapınızı daha ince seçerek yüzünüzü daha kısa gösterebilirsiniz. Kare Yüz Şekline sahipseniz gözlük sapınızı daha kalın seçerek yüzünüzü daha uzun gösterebilirsiniz. ''Cat Eye'' denilen gözlükler de köşeli yüzler için biçilmiş kaftan!

Vogue gözlük nedir?

Vogue gözlükleri 1973 yılında Dergi ile aynı isim altında başladı. Daha sonra 1990 yılında Milano merkezli ve Leonardo Del Vecchio tarafından kurulan şirket Luxottica Grup tarafından satın alındı. ... Şu anda uluslararası genişleme çapında modaya uygun gözlükler getirerek gelişmekte olan pazarları tamamlamaktadır.

Osse gözlük hangi ülkenin markası?

Dünyaca tanınmış gözlük markalarını bünyesinde barındıran Merve Optik, kurulduğu tarih olan 1986'dan beri daima yenilikçi ve gelişime odaklı bir anlayışla yoluna devam etmiş ve 1988 yılında Fransız gözlük markası olan Osse'nin Türkiye hakkını 2000 yılında ise Dünya çapında üretim ve dağıtım lisansını alarak sektörün ...