Kaburgacı Yaşar Aydın Kimdir?

İçindekiler:

  1. Kaburgacı Yaşar Aydın Kimdir?
  2. Kaburgacı Yaşar'ın soy ismi ne?
  3. Boru kebabı kaç metre?
  4. Bedrettin Aydogdu kimdir?
  5. Adana'da hangi kebapçıya gidilir?
  6. Adana kebabı kaç metre?
  7. Dünyanın en uzun Adana şişi kaç metredir?
  8. Bedri Aydoğdu Nereli?

Kaburgacı Yaşar Aydın Kimdir?

'Kaburgacı' tabelası asıp 4 sandalye, 1 masa ve 1 metrelik kebap tezgahıyla işe başlayan Aydın, aradan geçen yıllarda işini büyüttü. 5 yıl önce de Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde ikinci şubeyi açan Yaşar Aydın, tek başına başladığı kebapçılık işinde şimdi onlarca kişiye istihdam sağlıyor.

Kaburgacı Yaşar'ın soy ismi ne?

Adana'da ünlülerin uğrak yeri olarak bilinen Kaburgacı Yaşar Usta isimli restoranın sahibi Yaşar Aydın ve oğlu Uğur Aydın ile birlikte 5 kişi hakkında dava açıldı, 15'er yıla kadar hapisleri istendi.

Boru kebabı kaç metre?

UNESCO Hatay Gastronomi Evi'nde 31 metre uzunluğunda boru kebabı yapıldı.

Bedrettin Aydogdu kimdir?

10 yaşında soğan sarımsak soyarak kebapçılığa başlayan Bedrettin Aydoğdu, Bedri Usta markası ile zincir haline geldi. 12 yaşında Adana'dan İstanbul'a kaçarak 2 sene köprü altında yatan Aydoğdu, biriktirdiği paralarla kurduğu Bedri Usta kebapçısını şimdi dünyaya açıyor.

Adana'da hangi kebapçıya gidilir?

İşte Adana'nın en iyi kebapçıları...
  • Hem ismi hem kebabı özel: Kling Usta.
  • 40 yıllık ustanın elinden: Cik Cik Ali.
  • İkramı bol, porsiyonları büyük: Bolkepçe.
  • İster metreyle ister kiloyla: Kebapçı Ufuk'un Yeri.
  • Tarihi eskilere dayanır: Kebapçı Mesut.
  • Tam bir esnaf lokantası: Kaburgacı Yaşar.

Adana kebabı kaç metre?

222 metrelik tek şişte, rekoru Çin'den alarak kebabın başkenti Adana'ya hediye etmeye karar verdik. 222 metrelik 'şişte et pişirme' rekoru için ortalama yarım ton et ve yarım ton kömür kullanmayı düşünüyoruz."

Dünyanın en uzun Adana şişi kaç metredir?

Lezzet Festivali kapsamında, Guinness Rekorlar Kitabı'nda yer alan ve 194,5 metre ile Çin Halk Cumhuriyeti'ne ait olan "tek şişte et pişirme" rekoru, 233,6 metreyle Adana'ya kazandırıldı.

Bedri Aydoğdu Nereli?

Bedri Usta, 1970 yılında Adana'da doğmuştur. Asıl adı Bedri Aydoğdu'dur. Aslen Mardinli olan Bedri Usta kebapçıdır. İstanbul'a ilk geldiğinde kazancını Laleli'de çalışarak elde etmiş. Fakat kazandığı günlük miktar otel parasını karşılayamayınca 2 yıl boyunca köprü altında yaşantısını sürdürmeye çalışmıştır.