Lazer özel bölgeye nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lazer özel bölgeye nasıl yapılır?
  2. Genital bölge lazer kaç seansta biter?
  3. Erkek genital bölge lazer nereyi kapsar?
  4. Epilasyonda özel bölge neresi?
  5. Kaç günde bir lazer epilasyon seansları?
  6. Erkeklerin genital bölgesine lazer yapılıyor mu?
  7. Epilasyonda kesin çözüm hangisi?
  8. Lazer epilasyon 1 ayda kaç kere yapılır?
  9. Evde lazer epilasyon kaç günde bir yapılır?

Lazer özel bölgeye nasıl yapılır?

Genital bölgeye lazer epilasyon uygulamasında lazer ışınları saçan bir cihaz kullanılır. Uzman kişi cihazı kontrollü bir şekilde genital bölgede bulunan tüylerin üzerine lazer atışı yapar. Bu atışlar tüylerin köklerinde bulunan foliküllerin zarar görmesine neden olur.

Genital bölge lazer kaç seansta biter?

Özellikle vücuttaki kol altı, alt bacak, genital bölge gibi yerler minimum 4 maksimum 8 seansta biter. Yüz, kol, sırt gibi bölgelerde 6-12 seans sürebilir.

Erkek genital bölge lazer nereyi kapsar?

Erkek Epilasyonda sırt, göğüs, kasık, kemer altı, kalça, bacak ve genital bölge de istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen bölgelerdir.

Epilasyonda özel bölge neresi?

Yüz bölgesi için diode lazerler en ideal seçimdir. Alexandrite lazer yüz bölgesinde tercih edilmemelidir. Koltuk altı, genital ve alt bacak bölgesi lazer epilasyona en iyi cevap alınan bölgelerdir.

Kaç günde bir lazer epilasyon seansları?

Yüz bölgesi lazer epilasyon genellikle 4 hafta aralıklarla yapılır. Vücut bölgesinde ise seanslar arasında 6 ile 8 hafta koyulabilir. Genellikle seans araları 2 ay olarak belirlenir. Lazer epilasyon başlandıktan ilk seanstan 15 gün sonra genel kontrol ve rötuş için bir seans uygulanır.

Erkeklerin genital bölgesine lazer yapılıyor mu?

Günümüzde kadınlar kadar artık erkekler de lazer epilasyonun avantajlarından yararlanmaktadır. Erkekler en çok ense, sakal üzeri, sırt, omuz, göğüs gibi aşırı kıllanma olan bölgelerde ve hijyen amacıyla genital bölgede lazer epilasyon yaptırmaktadır.

Epilasyonda kesin çözüm hangisi?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için en etkili ve kalıcı çözüm lazer epilasyondur. Lazer epilasyon 1997 yılında Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA tarafından onaylanmış güvenli bir uygulamadır.

Lazer epilasyon 1 ayda kaç kere yapılır?

Genellikle seans araları 2 ay olarak belirlenir. Lazer epilasyon başlandıktan ilk seanstan 15 gün sonra genel kontrol ve rötuş için bir seans uygulanır. Bu seans sonrası ise ortalama 2 ay sonraya ikinci seans için gün belirlenir.

Evde lazer epilasyon kaç günde bir yapılır?

Kaç günde bir yapılması sorusuna ise ortalama bir yanıt vermek gerekirse seans aralıkları yüz bölgesi için 4 hafta vücut bölgeleri için ise 6-8 hafta aralığında yapılmaktadır.