İBB spor kontör nedir?

İçindekiler:

  1. İBB spor kontör nedir?
  2. İBB spor nerelerde var?
  3. İBB spor açıldı mı?
  4. Spor A.Ş ye nasıl kayıt olunur?
  5. Ibb spor tesisleri Ne Zaman Açılacak 2021?
  6. Spor istanbul kaça kadar açık?
  7. Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi nasıl kayıt olunur?
  8. İBB spor tesisleri kapanıyor mu?

İBB spor kontör nedir?

Tüm Gün ve Gündüz üyeliklerinde (fitness hariç) aylık 12 kullanım hakkı (kontör) olacaktır. Tüm üyeliklerde, üyelik bitiş tarihi itibariyle kullanılmamış olan kontörler devredilemez ve sistemden düşecektir. Fitness branşında ise tüm üyeliklerde aylık 18 kullanım hakkı (kontör) olacaktır.

İBB spor nerelerde var?

İlçeTesisin Adıİşlemeci
Kuştepe Spor Tesisiİstanbul Büyükşehir Belediyesi
ÜmraniyeÜmraniye Çakmak Yüzme Havuzuİstanbul Büyükşehir Belediyesi
Ümraniye Yeşilvadi Spor Tesisleriİstanbul Büyükşehir Belediyesi
ZeytinburnuÇırpıcı Spor Tesisiİstanbul Büyükşehir Belediyesi
39 satır daha

İBB spor açıldı mı?

İBB, 16 Mart'tan beri kapalı olan spor tesislerini açıyor. ... İBB, 16 Mart'tan beri kapalı olan spor tesislerini yenide hizmete açıyor. Covid-19'a karşı birçok önlem alındığı, sosyal mesafeye göre yeniden düzenlenen tesisler, ilk etapta fitness, tenis ve atletizm branşlarında hizmet verecek.

Spor A.Ş ye nasıl kayıt olunur?

Bunun için öncelikle www.spor.istanbul adresine gitmeniz ve sayfanın Sağ Alt tarafında bulunan kırmızı yuvarlak içerisine alınmış olan TESİS ÜYELİĞİ | ONLINE KAYIT linkine tıklamanız gerekmektedir.

Ibb spor tesisleri Ne Zaman Açılacak 2021?

İBB Spor salonları yeniden açılıyor 12 Haziran 2020 - 22:08 | Güncelleme: 02 Ekim 2021 - 08:08. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi iştirak şirketi Spor İstanbul, Covid-19 önlemleri ile tesislerini 15 Haziran'da açıyor.

Spor istanbul kaça kadar açık?

Birbirinden renkli ve hareket dolu etkinliklerimizin filmlerini İBB Spor İstanbul YouTube kanalından izleyebilirsiniz. Etkinlik Filmini İzle! KULLANIMINA AÇILMIŞTIR! 2 Haziran Çarşamba günü itibarıyla hafta içi her gün ve cumartesi günlerinde 07.00 – 21.00 saatleri arasında tesislerimiz hizmetinizde!

Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi nasıl kayıt olunur?

Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi Online Başvuru ve Kayıt: Havuzlardan ücretli ve ücretsiz şekilde yararlanabilmek için online olarak yada tesise bizzat giderek başvuru yapmalısınız. Online Başvuru (Başvuru formunu doldurup çıktısını alıp doktora onaylatmanız gerekmektedir.)

İBB spor tesisleri kapanıyor mu?

İBB'ye ait kültür merkezlerinin kapalı kalmasına ve tüm müzelerin yanı sıra SPOR AŞ'nin işlettiği İBB spor tesislerin kapatılmasına karar verildi. Kapalı salonda izleyicisi olan sahne sanatları da online olarak icra edilecek. ... Benzer bir veri İBB ve iştirakleri çalışanları açısından da geçerlidir.