Shopier kaç TL komisyon?

İçindekiler:

  1. Shopier kaç TL komisyon?
  2. Shopier kargo ücreti nasıl ayarlanır?
  3. Shopier nedir ücretli mi?
  4. Neden Shopier?
  5. ETSY ne kadar komisyon alıyor?
  6. Shopier kargo ücreti kim öder?
  7. Shopier kargo ücretsiz Nasıl Yapılır?
  8. Shopier nedir nasıl çalışır?
  9. Shopier güvenli mi?
  10. Shopier kargo anlaşması var mı?
  11. Dolap kargo ücreti ne kadar?
  12. Shopier kargo nasıl gönderilir?

Shopier kaç TL komisyon?

Aylık olarak yapmış olduğunuz satışlar 5000 TL altında ise kesintiler %4.99 + 0.49 + KDV olarak belirlenmektedir. Taksitli ödeme yapılacak ise taksit sayısına göre aradaki vade farkı alıcılar tarafından ödenir.

Shopier kargo ücreti nasıl ayarlanır?

Müşterilerinizin sipariş verirken ödeyecekleri kargo ücretlerini düzenlemek için Shopier hesabınıza bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın tarayıcısı ile giriş yapıp "Dükkan Yönetimi > Kargo Ayarları" bölümüne ilerleyiniz. Bu bölümde, siparişlerinizde uygulanacak standart kargolama ücretini tanımlayabilirsiniz.

Shopier nedir ücretli mi?

Shopier, Sabancı Üniversitesi öğrencilerinin geliştirmiş olduğu internet üzerinden satış yapmanıza yardımcı olacak bir projedir. Proje kısaca, İnternet üzerinden satış yapmanızı imkan tanıyan aracı bir kurum olarak hizmet veriyor. Bunun karşılığında ise sizden bir ücret talebi doğuyor.

Neden Shopier?

Neden Shopier? Sosyal medya üzerinden, internet sitenizden veya bir pazaryerinden satış yaparken Shopier'i rahatça kullanabilirsiniz. Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest gibi sosyal medya platformlarında takipçilerinizle paylaştığınız ürünlerin satışı Shopier ile kolayca gerçekleşir.

ETSY ne kadar komisyon alıyor?

ETSY Komisyon Oranları ETSY'de satış yapan satıcılar her ekledikleri ürün için 1,41 TL listeleme ücreti vermektedir. Listeleme ücretleri ürünler satılıncaya kadar etkindir ve 4 ayda bir yenilenmektedir. %5 işlem ücreti ise satılan ürünün bedelinden kesilmektedir.

Shopier kargo ücreti kim öder?

Alıcı öder seçeneği, kargo ücretinin alıcı tarafından kargo teslimi esnasında kargo firması yetkilisine ödeneceği anlamına gelir. Satıcı öder seçeneğinde ise, alıcı teslimat anında ek bir ödeme yapmaz, kargo ücreti satıcı tarafından karşılanır.

Shopier kargo ücretsiz Nasıl Yapılır?

Shopier mobil uygulamasında hesabınıza giriş yapıp menü üzerinden "Siparişler" bölümüne ilerleyiniz. Kargo kodu oluşturmak istediğiniz siparişinizin üzerine tıklayınız. Açılan sipariş detayı bölümünde alt tarafta yer alan "Anlaşmalı Kargo" sekmesine, ardından "Anlaşmalı Kargo Kodu Al" butonuna tıklayınız.

Shopier nedir nasıl çalışır?

Shopier'de satış yapmaya başlamak çok kolay! ... Dükkanınızı ziyaret eden müşterileriniz, Shopier'e üye olmalarına gerek kalmadan alışveriş yapabilirler. Ödemelerini kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kart ile tamamlayabilirler. Siparişinizi teslim etmeniz ardından ödemeniz banka hesabınıza aktarılır.

Shopier güvenli mi?

Shopier; Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest gibi sosyal medya platformlarında takipçilerinizle paylaştığınız ürünlerin satışını yasal ve güvenli bir şekilde yapmanızı sağlar. Üstelik kendi internet siteniz hangi altyapıda kurulmuş olursa olsun Shopier ile satış yapabilirsiniz.

Shopier kargo anlaşması var mı?

Shopier dükkanınızdan aldığınız bir siparişte anlaşmalı kargoyu kullanabilmeniz için; Siparişin toplam tutarının en az 20 TL olması, Siparişte bulunan tüm ürünlerin kargo tipinin satıcı öder şeklinde listelenmiş olması, Alıcının adresinin Türkiye sınırları içerisinde yer alması

Dolap kargo ücreti ne kadar?

1-1,99 desi aralığındaki ürünleri "Küçük Paket" olarak 8,99 TL, 2-10,99 desi aralığındaki ürünleri "Orta Paket" olarak 11,99 TL, 11-99 desi aralığındaki ürünleri "Büyük Paket" olarak 15,99 TL gönderebilirsin.

Shopier kargo nasıl gönderilir?

Shopier mobil uygulamasında hesabınıza giriş yapıp menü üzerinden "Siparişler" bölümüne ilerleyiniz. Kargo kodu oluşturmak istediğiniz siparişinizin üzerine tıklayınız. Açılan sipariş detayı bölümünde alt tarafta yer alan "Anlaşmalı Kargo" sekmesine, ardından "Anlaşmalı Kargo Kodu Al" butonuna tıklayınız.