Huser Yaylasına arabayla gidilir mi?

İçindekiler:

  1. Huser Yaylasına arabayla gidilir mi?
  2. Pokut Yaylası Rakım kaç?
  3. Kümbet Yaylası Rakım kaç?
  4. Sal yaylası kaç metre?
  5. Sultan Murat Yaylası Rakım kaç?
  6. Giresun Kümbet Yaylası pazarı hangi gün?
  7. Giresun Kümbet Yaylası yolu nasıl?
  8. Trabzon Rize Ayder Yaylası arası kaç km?

Huser Yaylasına arabayla gidilir mi?

Huser Yaylası'na aracınızla çıkmak için ilk olarak Rize Çamlıhemşin'e gitmeniz gerekiyor. Buraya geldikten sonra Avusor Yaylası yoluna girmelisiniz. Bu yayla yolunda yaklaşık 2 km yol aldıktan sonra sola dönmeniz gerekiyor. ... Huser Yaylasına gitmenin bir diğer yolu olan yürüyüş ise araç ile çıkmaktan daha meşakkatli.

Pokut Yaylası Rakım kaç?

Yaklaşık olarak 2050 metre rakımı bulunan bu yaylanın muhteşem bir manzarası bulunmaktadır. Pokut yaylası içerisinde görülmeye değer olan diğer yaylalar da bulunmaktadır.

Kümbet Yaylası Rakım kaç?

Kümbet Yaylası, Doğu Karadeniz bölgesinde, 1640 metre rakımlı yayla doğu karadenizin en meşhur ve turistik yaylalarındandır. Giresun'un 52 km güneyinde Dereli ilçe sınırlarındadır.

Sal yaylası kaç metre?

2070 metre yükseklik ile Sal Yaylası Rize içinde bulunan yaylalara oranla biraz farklı.

Sultan Murat Yaylası Rakım kaç?

Yaylalara Olan Mesafeler ve Rakım
YaylaYeriRakım
SisdağıŞalpazarı1850
Haçka ObasıDüzköy1784
LişerMaçka1850
Sultan MuratÇaykara2100
10 satır daha

Giresun Kümbet Yaylası pazarı hangi gün?

Bu şenliklerde Aymaç mevkiinde şenlik ateşi yakılarak havaifişek gösterileri yapılmakta, davul zurna eşliğinde toplu horon oyunları sergilenmekte ve kültüre as sanatçılar konser vermektedir. Yaylacılık sezonu boyunca her Cuma bir yöresel pazar kurulur.

Giresun Kümbet Yaylası yolu nasıl?

Kümbet Yaylası - Giresun Kümbet Yaylasına Giresun -Dereli- Şebinkarahisar yolu üzerinden iki şekilde ulaşmak mümkündür. Dereli'den sonra Güdül - Yüceköy üzerinden gidildiğinde 60 km.lik asfalt yol ile ulaşılır. Şebinkarahisar yolundan devam edilince İkisu - Uzundere üzerinden de ulaşmak mümkündür.

Trabzon Rize Ayder Yaylası arası kaç km?

Trabzon ile Ayder arasındaki mesafe karayoluyla 163 kilometre. Yol yaklaşık olarak 8 saat ve 6 dakika zaman alır ve Rize, Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene, Of ve İyidere üzerinden geçer.