Arzum kaç TL'den halka arz?

İçindekiler:

  1. Arzum kaç TL'den halka arz?
  2. Arzum ne zaman halka arz edildi?
  3. Arzum hangi bankalar halka arz?
  4. Arzum yüzde kaç hisse verecek?
  5. Kervan Gıda halka arz kaç TL?
  6. Arzum yüzde kaç verdi?
  7. Arzum halka arz oransal mı?
  8. Kervan Gıda ne zaman halka arz olacak?
  9. Arzum kaç tavan yaptı?
  10. Arzum hisse kac lot?
  11. Matriks halka arz ne zaman?

Arzum kaç TL'den halka arz?

Arzum'un halka arzında fiyat 17,00 TL olarak belirlendi. 17-18 Aralık 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Arzum") halka arzında birim fiyat 17,00 TL olarak belirlenmiştir.

Arzum ne zaman halka arz edildi?

Arzum'ıun halka arz edilen payları, 24 Aralık 2020 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 17 TL/pay baz fiyat ve "ARZUM.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacak. Arzum hisseleri 24 Aralık'ta yıldız pazarda işlem görmeye başlayacak.

Arzum hangi bankalar halka arz?

Halka arzı onaylanan Arzum'un hangi banka araçılığı ile talep toplayacağı açıklandı. Yapı Kredi bankası müşterilerine; "Yapi Kredi Yatirim Menkul Degerler A.S. liderliginde Arzum 17-18 Aralik'ta halka arz ediliyor! Yapi Kredi Mobil, Internet Subesi, Musteri Iletisim Merkezi, Yapi Kredi subelerinden katilabilirsiniz.

Arzum yüzde kaç hisse verecek?

Arzum'un halka arzında sunulacak hisselerin yüzde 74'ü bireysel yatırımcılara, yüzde 25'i yurtiçi kurumsal yatırımcılara yüzde 1'i ise Arzum çalışanlarına ayrılacak. Halka arzda 17-18 Aralık tarihlerinde talep toplanacak.

Kervan Gıda halka arz kaç TL?

Kervan Gıda paylarının mevcut halka arzında fiyat aralığı 8,00 – 9,00 TL olarak açıklanmış olup, talep toplama sonucunda, her biri 1 TL nominal değerli pay başına nihai halka arz fiyatı 9,00 TL olarak belirlenmiştir.

Arzum yüzde kaç verdi?

Arzum'un halka arzı, SDA International SARL'a ait yüzde 47,5 oranındaki payların satışıyla gerçekleştirildi.

Arzum halka arz oransal mı?

Arzum halka arz için beklenen süreç başlıyor. 15,5 ile 17 lira bandı arasında gerçekleşecek olan halka arz sürecinde talep toplama, oransal nitelikte gerçekleşecek. Toplam 260 milyon lira civarında bir gelirin beklendiği Arzum halka arz sürecinde ilk işlem tarihi ise Borsa İstanbul tarafından belirlenecek.

Kervan Gıda ne zaman halka arz olacak?

Kurumun halka arz sürecini yürüten Oyak Yatırım'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Kervan Gıda'nın 26-27 Kasım'da halka arz edilen 49,5 milyon nominal değerli payına karşı 2 yatırımcıdan 875,2 milyon nominal değerli pay talebi toplandı.

Arzum kaç tavan yaptı?

Borsa İstanbul'da Yıldız Pazar'da bugün işleme açılan Arzum Ev Aletleri, açılışla birlikte 18,7 lirayla tavan yaptı. Geçtiğimiz hafta halka arz süreci tamamlanan ve 17 liradan bugün itibariyle payları işleme açılan Arzum Ev Aletleri, güne yüzde 10 artışla tavandan başladı.

Arzum hisse kac lot?

ARZUM ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ (ARZUM)
Hisse AdıAlışHacim (LOT)
ARZUM20,14001.779.115,00

Matriks halka arz ne zaman?

halka arzı, 30- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir.