Kare yüze hangi saç modeli gider?

İçindekiler:

  1. Kare yüze hangi saç modeli gider?
  2. Kare yüz şekli nasıl olur?
  3. Kare yüze nasıl kontür yapılır?
  4. Kare yüze makyaj nasıl yapılır?
  5. Oval yüz şekli nasıl?

Kare yüze hangi saç modeli gider?

Kare yüz saç kesimi önerileri arasında ilk sırada bob kesimler yer alır. Çünkü kare yüz şeklinin sert ve belirgin hatlarını dengelemenin en kolay yolu, saça kat ve hafif bir bombe katan modeller tercih etmektir. Uzun ya da kısa bob kesim modelleri, boynunuzun daha uzun, çenenizin ise daha oval görünmesini sağlar.

Kare yüz şekli nasıl olur?

Kare yüzlerin elmacık kemikleriyle yaklaşık olarak aynı genişlikte ve hatta bazen daha geniş bir çeneye sahip olma eğilimleri olur. Kare yüzler genel olarak geniş bir alna da sahip olur. Çene köşelerinden çene ucuna doğru olan eğim hafiftir ve çene genellikle sivri veya yuvarlanmış olmak yerine oldukça geniştir.

Kare yüze nasıl kontür yapılır?

İki ton koyu fondöten ile elmacık kemiklerinin hemen altını, burun bölgenin kenarlarını, çenenin en köşeli bölgesini ucuna doğru olacak şekilde ve alnının şakaklarının olduğu kısmın kaşların ile saç çizginin olduğu bölümü kontürlemelisin. Aydınlatıcıyı ise burun, alın ve çenenin ortası ile göz altlarına uygulamalısın.

Kare yüze makyaj nasıl yapılır?

KARE YÜZ ŞEKLİ İÇİN MAKYAJ ÖNERİLERİ * Kare yüz şekline en çok eyeliner ve canlılık veren tonlar yakışabilir. Bu yüzde aydınlatmayı yüzün orta kısmına uygulayarak tıpkı yuvarlak yüzdeki gibi dikkat yüzün orta kısmına verilmelidir. * Cilt tonunuza uygun bir allık seçerken, çok pembe ve açık tonları tercih etmeyin.

Oval yüz şekli nasıl?

Oval Yüz Şekli Nedir? Yüzünün uzunluğu eninden biraz genişse, çene şeklin yuvarlak, alnın ise ne geniş ne de dar ikisinin ortasıysa yüz şeklin ovaldir diyebiliriz. Oval yüz şekli herkesin sahip olmak istediği en ideal yüz tipidir.