Hepsiburada nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada nasıl ulaşabilirim?
  2. Hepsiburada Şirketi nerede?
  3. Hepsiburada mesajlarım nerede?
  4. Hepsiburada müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?
  5. Whatsapp ile nasıl iletişime geçilir?
  6. Hepsi burada com hangi şehirde?
  7. Hepsi burada hangi şehirde?
  8. Hepsiburada taksit oluyor mu?
  9. Hepsi burada com kime ait?
  10. Hepsi burada .com un sahibi kimdir?
  11. Hepsi burada hangi kargo ile anlaşmalı?

Hepsiburada nasıl ulaşabilirim?

Hepsiburada müşteri hizmetlerine 40 00 numaralı sabit telefon hattı üzerinden ulaşabilirsiniz. Firmanın 444 ile başlayan bir hizmet numarası bulunmamaktadır.

Hepsiburada Şirketi nerede?

Kuştepe Mahallesi, Trump Towers Kule 2, Kat:2, No:12 adresi üzerinden siteyle iletişim kurulabilir. Bu adres Mecidiyeköy, Şişli güzergahına bağlıdır. Siteyle iletişime geçmenin bir başka yolu da mail adresidir. Bu adres bilgi@hepsiburada.com şeklinde ifade edilmiştir.

Hepsiburada mesajlarım nerede?

Merhaba, üyelik sayfanız üzerinden "Mesajlarım - Müşteri Hizmetleri Mesajları" sekmesinde yer alan 58250874 no'lu kayıt üzerinden tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İlgili kayıt üzerinden işlem takibinizi yapabilirsiniz.

Hepsiburada müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

Türkiye'de büyük bir alışveriş ve e-ticaret sitesi olarak piyasada faaliyet gösteren Hepsiburada.com sitesinin müşteri hizmetleri haftanın yedi günü boyunca saat 08.00 ila 24.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 0850 252 40 00 numarasına ulaşım sağlamanız yeterli olacaktır.

Whatsapp ile nasıl iletişime geçilir?

Kullandığın cihaza özel e-posta adresini yaz.
  1. Android: android_web@support.whatsapp.com.
  2. iPhone: iphone_web@support.whatsapp.com.
  3. Windows Phone: wp_web@support.whatsapp.com.
  4. Web veya Masaüstü: webclient_web@support.whatsapp.com.
  5. Diğer: support@whatsapp.com.

Hepsi burada com hangi şehirde?

İstanbul, Şişli'de yönetim merkezi ve Kocaeli, Gebze'de 100.000 m2 alana sahip bir operasyon merkezi bulunmaktadır.

Hepsi burada hangi şehirde?

İstanbul, Şişli'de yönetim merkezi ve Kocaeli, Gebze'de 100.000 m2 alana sahip bir operasyon merkezi bulunmaktadır. Tüm hizmetler bu merkezden sağlanmaktadır....Hepsiburada.
TipOnline Alışveriş Portalı
WebsiteHepsiburada.com
5 satır daha

Hepsiburada taksit oluyor mu?

Hepsiburada'dan verdiğiniz siparişlerde kredi kartı kullanarak peşin veya taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Peşin alışverişlerde tüm bankaların kredi kartlarını kullanabilirsiniz. ... Taksit ve puan seçeneklerini görmek için Banka Kampanyaları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hepsi burada com kime ait?

Hanzade Doğan Boyner 1998 yılında online alışveriş platformu olan Hepsiburada.com'u kurmuştur. Hepsiburada.com, Türkiye'de dijitallesmenin en önemli kaldıraçlarından biri olmuştur. Bu bağlamda Hanzade Doğan Boyner uzun yıllardır üzerine çalıştığı üç projeyi de hayata geçirmiştir.

Hepsi burada .com un sahibi kimdir?

Hepsiburada sahibi Doğan Holding'dir. Türkiye'nin en büyük alış veriş sitelerinden biri olan hepsiburada e-ticaret sitesi 1998 yılından bu yanan faaliyet yürütmektedir.

Hepsi burada hangi kargo ile anlaşmalı?

Hepsiburada Hangi Kargo Şirketleriyle Anlaşmalı? HepsiJet, Aras Kargo, PTT Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo, UPS, Horoz Lojistik, CEVA Lojistik, Borusan Lojistik şirketleriyle anlaşmalı kargo fiyatlarına sahiptir.