Okulistik eğitim ne demek?

İçindekiler:

  1. Okulistik eğitim ne demek?
  2. Morpa Kampüs ücreti ne kadar?
  3. Morpa Kampüs kaç TL 2020?
  4. Morpa kampüste hangi dersler var?
  5. Morpa kampüs deneme üyeliği kaç gün?
  6. Morpa Kampüs ne zaman ücretsiz olacak?
  7. Morpa Kampüs üyeliği ücretsiz mi?
  8. Morpa Kampüs kim yaptı?
  9. Morpa Kampüs neden açılmıyor?
  10. Morpa Kampüs bilgisayara nasıl indirilir?
  11. Morpa Kampüs 3 yıllık üyelik ne kadar?
  12. Okulistik Üyelik ücretli mi?
  13. Morpa Kampüs nerede?
  14. 02127096209 numara kime ait?
  15. Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır?
  16. Morpa Kampüs telefon numarası nasıl yazılır?
  17. Morpa Kampüs öğretmen üyeliği nasıl olur?
  18. Morpa Kampüs şifresi nasıl değiştirilir?
  19. Okulistik e nasıl üye olabilirim?
  20. Morpa Kampüs ne demek?
  21. Morpa Kampüs şifresi nasıl alınır?
  22. Morpa ne demek?
  23. Okulistik nasıl bir site?
  24. Okulistik sınavı nasıl yapılır?
  25. Okulistik sınavı ne demek?

Okulistik eğitim ne demek?

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur. İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri okulistikten yararlanabilirler.

Morpa Kampüs ücreti ne kadar?

Morpa Kampüs'ün 1 yıllık üyelik ücreti KDV dahil 240 TL 'dir. Morpa Kampüs öğrenci üyelik süresi 1 yıldır. Üyelik süresi, üyeliğin başladığı tarihten itibaren bir yıldır ve üye öğrenciler ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler. Bu sayede Morpa Kampüs'e dilediğiniz tarihte üye olabilirsiniz.

Morpa Kampüs kaç TL 2020?

MORPA Kampüs yıllık abonelik ücreti KDV dahil 240 TL (İkiyüzkırk lira)'dir. Kapıda ödeme seçeneğinde MORPA Kampüs yıllık abonelik ücreti kargo masrafları ve KDV dahil 247 TL (İkiyüzkırkyedi lira)'dir.

Morpa kampüste hangi dersler var?

Morpa Kampüs MEB müfredatına uygun şekilde hazırlanmış, ilkokul bir, iki ve üçüncü sınıflar için Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi dersleri, dört, beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, T.C.

Morpa kampüs deneme üyeliği kaç gün?

Morpa Kampüs deneme üyeliği kısa sürelidir. Tüm eğitim materyallerini kullanamazsınız. Fırsat ve kampanyalardan yararlanamazsınız.

Morpa Kampüs ne zaman ücretsiz olacak?

üyelikleri ücretsizdir. Morpa Kampüs'e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 (Bir) yıldır. Sistem üyelik süresi dolmadan 1 ay önce üyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır. Morpa Kampüs'e yılın herhangi bir tarihinde de üye olunabilir.

Morpa Kampüs üyeliği ücretsiz mi?

Morpa Kampüs üyeliği tamamen ücretsizdir. Morpa Kampüs öğretmen üyeliği süresizdir. Seçeceğiniz sınıfa kayıtlı tüm öğrencileri görebilir ve yönetebilirsiniz. Sınıf öğremeni iseniz ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçersiniz.

Morpa Kampüs kim yaptı?

Morpa, FATİH Projesi'nin içerik üreticisi olan firmalardan biridir. Proje kapsamında tabletlerde kullanılmak üzere Z-kitaplar, eğitim uygulamaları ve yazılımlar hazırlamıştır. Morpa, FATİH Projesi kapsamında YEĞİTEK ile yaptığı protokolle MEB'e bağlı okullarda öğretmenlerin Morpa Kampüs'ten yararlanmasını sağlamıştır.

Morpa Kampüs neden açılmıyor?

Eğer ki Morpa Kampüs video görüntüleme sorunu yaşıyorsanız, problem çok büyük ihtimal ile adobe flash player uygulama sorunu nedeni ile yaşanmaktadır.Bazı durumlarda google chrome web tarayıcısının eklentisi olarak yüklenen flash player sürümü yada çalışma yapısının bozulmasıda neden olabilmektdir.

Morpa Kampüs bilgisayara nasıl indirilir?

PC'de Morpa Kampüs nasıl indirilir

  1. MEmu yükleyicisini indirin ve kurulumu tamamlayın.
  2. MEmu'yu başlatın ve ana sayfada Google Play'i açın.
  3. Google Play'de Morpa Kampüs arayın.
  4. Install. Morpa Kampüs indirin ve yükleyin.
  5. Kurulum tamamlandığında başlamak için simgeye tıklayın.
  6. PC'de MEmu ile Morpa Kampüs oyunun keyfini çıkarın.

Morpa Kampüs 3 yıllık üyelik ne kadar?

MORPA Kampüs yıllık abonelik ücreti KDV dahil 240 TL (İkiyüzkırk lira)'dir. Kapıda ödeme seçeneğinde MORPA Kampüs yıllık abonelik ücreti kargo masrafları ve KDV dahil 247 TL (İkiyüzkırkyedi lira)'dir.

Okulistik Üyelik ücretli mi?

Okulistik Üyeliği: ... Okulistik üyeliği, veliler, öğretmenler, yöneticiler ve öğrenciler için ücretsizdir. Ancak sayılan üyelik çeşitleri için hangi içeriklerin ücretsiz olarak sağlanacağı, hangi içeriklerin ücretli üyelik satın alınarak sağlanacağını belirleme hakkı TEKNOLİST'e aittir.

Morpa Kampüs nerede?

No:16 Kat:4 Cağaloğlu Fatih İstanbul adresinden veya 09 numaralı telefon numarasından erişebilirsiniz.

02127096209 numara kime ait?

Sorgulanan telefon numarası:br> /b> numaralı sabit hat -İSTANBUL (AVRUPA YAKASI)- iline kayıtlıdır.

Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır?

Giriş işlemi tamamlandıktan sonra internet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifre girilerek kullanabilirsiniz… Yapılması gereken tek şey, www.morpakampus.com.tr adresine girerek üye olmaktır. Öğretmen, yönetici ve veli (Velisi olduğu öğrencinin Morpa Kampüs'e kayıtlı olması gerekir.) üyelikleri ücretsizdir.

Morpa Kampüs telefon numarası nasıl yazılır?

İletişim

  1. E-posta: [email protected].
  2. Tel: - 0 09.
  3. Tel: 0 09.
  4. Adres: Ankara Caddesi No: 16 Kat: 4.

Morpa Kampüs öğretmen üyeliği nasıl olur?

Öğretmen üyelikleri ücretsizdir. Lütfen Morpa Kampüs'e üyelik yönteminizi seçiniz.

  1. ÖĞRETMEN BELGESİ İLE ÜYE OL” butonuna basınız.
  2. Üyelik bilgilerinizi doldurarak üye olunuz.
  3. Ekrana gelen kullanıcı kodunu ve şifreyi not ediniz.
  4. Öğretmen belgenizi [email protected] adresine e-posta yoluyla gönderiniz.

Morpa Kampüs şifresi nasıl değiştirilir?

Şifrenizi hatırlamıyorsanız formu hatasız doldurunuz. Şifre yenileme için gerekli olan doğrulama kodu cep telefonunuza gönderilecektir. numaralı telefondan üyelikle ilgili yardım alabilirsiniz.

Okulistik e nasıl üye olabilirim?

Herhangi bir tarayıcı üzerinden https://www.okulistik.com/ adresine giriş yapıyoruz. Açılan sayfada 'Hemen Üyelik Başlat' butonuna tıklıyoruz. Karşımıza öğrencimize ait bilgileri yazacağımız bir sayfa açılıyor.

Morpa Kampüs ne demek?

Morpa Kampüs, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun, binlerce içeriğin yer aldığı bir platformdur. ... Okul yöneticileri ise okullarındaki öğretmenlerin çalışmalarını ve öğrencilerin başarı durumlarını takip edebilmektedir.

Morpa Kampüs şifresi nasıl alınır?

Şifrenizi hatırlamıyorsanız formu hatasız doldurunuz. Şifre yenileme için gerekli olan doğrulama kodu cep telefonunuza gönderilecektir. numaralı telefondan üyelikle ilgili yardım alabilirsiniz.

Morpa ne demek?

Morpa Kampüs, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun, binlerce içeriğin yer aldığı bir platformdur. ... Okul yöneticileri ise okullarındaki öğretmenlerin çalışmalarını ve öğrencilerin başarı durumlarını takip edebilmektedir.

Okulistik nasıl bir site?

Okulistik, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır. Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır. Ziyaretçi tercihleriyle oluşturulmaktadır.

Okulistik sınavı nasıl yapılır?

Sınavlar, MEB öğretim programlarına uygun olarak, tüm süreçlerden geçerek hazırlanır....Ürün Özellikleri

  1. Sınava binlerce öğrenci katılıyor. ...
  2. İnternet üzerinden (online) yapılıyor. ...
  3. Sınavı bitirdiğinde doğru ve yanlış sayılarını anında görebilirsin.

Okulistik sınavı ne demek?

Ürün Özellikleri. Değerlendirme Sınavları, basılı olarak okullarda uygulanan Türkiye geneli güvenilir ölçme değerlendirme sınavlarıdır. ... Okulistik Değerlendirme Sınavlarına katılan tüm okulların Türkiye geneli analizleri bir defada yapılır. Böylece uygulama genelinde ortalamalar değişmez.