Kontrolmatik ne zaman halka arz?

İçindekiler:

  1. Kontrolmatik ne zaman halka arz?
  2. Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A Ş ne zaman halka arz?
  3. Kontrolmatik halka arz kaç lot verdi?
  4. Dinamik Isı ne zaman halka arz?
  5. Kontrolmatik ne kadar hisse verdi?
  6. Kervan Gıda halka arz ne zaman?
  7. Kontrolmatik ne yapar?
  8. Halka arz da kaç lot verir?
  9. Dinamik Isı borsa adı nedir?
  10. Dinamik Isı hisse ne zaman işlem yapılır?
  11. Kontrolmatik teknoloji hisse kimin?
  12. Kervan Gıda halka arz ne kadar verdi?
  13. Kervan Gıda ne zaman borsaya giriyor?
  14. Dinamik Isı ne iş yapar?
  15. Dinamik Isı Makina ne iş yapar?

Kontrolmatik ne zaman halka arz?

Kontrolmatik'in 12- tarihlerindeki halka arzında, bireysel yatırımcı kategorisinde tahsisatın 38,2 katı, yurtiçi kurumsal yatırımcı kategorisinde tahsisatın 18,2 katı, yurt dışı kurumsal yatırımcı kategorisinde ise tahsisatın 8,7 katı talep geldiği bildirildi.

Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A Ş ne zaman halka arz?

Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A- Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.'nin halka arzına ilişkin sonuçlar; Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş. halka arzında 12- tarihlerindeki talep toplama işlemleri tamamlanmıştır.

Kontrolmatik halka arz kaç lot verdi?

Bu rahatsızlık bugün borsada işlem görmeye başlayan olan Kontrolmatik Teknoloji hisselerinin halka arzında kendisini gösterdi. Bu halka arzda 18.255 bireysel yatırımcıya 3 milyon 625 bin lot hisse verilirken 5 fon ve gerçek kişi 2,1 milyon lot hisse alabildi.

Dinamik Isı ne zaman halka arz?

Dinamik Isı payları, 3,52 TL sabit fiyatla satışa sunulacak olup, söz konusu paylar Borsa'da satış yöntemi ile halka arz olacak. Dinamik Isı'nın 27-28 Ağustos 2020 tarihlerindeki talep toplamanın ardından şirket, yüzde 35,22'lik halka açıklığa ulaşmayı planlıyor.

Kontrolmatik ne kadar hisse verdi?

Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mu Hisse Fiyatı - Investing.com....Öncü Hisseler.
İsimKontrolmatik Teknoloji
Düşük65,60
Fark+0,20
Fark %+0,30%
Hac.1,31M
14 sütun daha

Kervan Gıda halka arz ne zaman?

Kurumun halka arz sürecini yürüten Oyak Yatırım'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Kervan Gıda'nın 26-27 Kasım'da halka arz edilen 49,5 milyon nominal değerli payına karşı 2 yatırımcıdan 875,2 milyon nominal değerli pay talebi toplandı.

Kontrolmatik ne yapar?

Türkiye'nin önde gelen mühendislik şirketlerinden biri olan Kontrolmatik'in ana faaliyeti yurtiçi ve yurtdışı kamu kuruluşlarına ve özel ticari kuruluşlara Enerji Santrallerinde, Elektrik İletim ve Dağıtım Tesislerinde, Petrol, Gaz, Şeker, Gübre, Kâğıt, Çimento, Maden vb. Endüstriyel Proseslerde, Ulaşım sektöründe ...

Halka arz da kaç lot verir?

Gen İlaç halka arzına olan kadar talep gelirse yani 50.000 kişi katılırsa yatırımcıların hesabına 120 lot geçmiş olacaktır. Bunlardan farklı olarak daha fazla yatırımcı halka arza katılım sağlarsa örneğin 80.000 kişi başvuruda bulunursa kişi başı düşecek lot sayısı 75 adet olacaktır.

Dinamik Isı borsa adı nedir?

Dinamik Isı Makina Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DNISI)

Dinamik Isı hisse ne zaman işlem yapılır?

Borsa'da birincil piyasa seans saatleri 10:30-13:00 olup, halka arz için emirlerin saat 13:00'e kadar iletilmesi gerekiyor. Payların Borsa'da işlem görmeye başlamasından itibaren 30 gün süre ile fiyat istikrarı işlemlerinin yapılması planlanıyor.

Kontrolmatik teknoloji hisse kimin?

İhlas Holding A.Ş.

Kervan Gıda halka arz ne kadar verdi?

Kervan Gıda paylarının mevcut halka arzında fiyat aralığı 8,00 - 9,00 TL olarak açıklanmış olup, talep toplama sonucunda, her biri 1 TL nominal değerli pay başına nihai halka arz fiyatı 9,00 TL olarak belirlenmiştir. Halka arzda, toplam 268.847 yatırımcıdan 875.183.534 pay talep toplanmıştır.

Kervan Gıda ne zaman borsaya giriyor?

Sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla halka arz olacak kurumun, şirket paylarının 2020 yılında halka arz edilerek Borsa İstanbul'da işlem görmesi planlanıyor.

Dinamik Isı ne iş yapar?

1991 yılında İzmir'de kurulan Dinamik Isı, yalıtım, ambalaj ve plastik sanayi başta olmak üzere 22 farklı sektöre Polietilen ve Polistiren bazlı köpük ürün çözümleri tasarlayıp, geliştirip ve üretiyor.

Dinamik Isı Makina ne iş yapar?

1993-2003 yılları arasında bir pazarlama firması olarak yalıtım askı pimi, plastik dübel, soğuk oda çivileri gibi yalıtım aksesuarları konusunda kısmi olarak da üretim yapan firmamız, 2003 yılında yatırım kararı aldı ve 2004 yılında CLİMAFLEX Polietilen Yalıtım malzemeleri ile DYNAJACKET Vana ve Armatür Ceketlerinin ...