Aof yaz okulu kayıt Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Aof yaz okulu kayıt Nasıl Yapılır?
  2. Aof yaz okulu kayıtları ne zaman?
  3. Aof yaz okulu geçme notu kaç 2021?
  4. AÖF yaz okulu kaydı nereden yapılır?
  5. AÖF geçer not Kaç 2021?

Aof yaz okulu kayıt Nasıl Yapılır?

Birinci aşamada aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Yaz Okulu Kayıt linkinden T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir. İkinci aşamada ders seçimi yaparak yaz okulunda almak istediğiniz dersleri belirleyeceksiniz.

Aof yaz okulu kayıtları ne zaman?

Yaz okulu kayıt işlemi, Ders Seçimi ve Kayıt Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir. Kayıt işlemleri; 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 09 Temmuz 2021 Cuma günü saat 22:00'de sona erecektir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıramayacaklardır.

Aof yaz okulu geçme notu kaç 2021?

AÖF yaz okulu geçme notu kaç? Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00'ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri AÖF yaz okulunda alabiliyor. Başarı notu alt sınır değeri 35'tir.

AÖF yaz okulu kaydı nereden yapılır?

Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. Ders seçimi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu, Ders Seçim (Ekle/Sil) bağlantısından yapılacaktır. 09 Temmuz 2021 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve yaz okulu kayıt işlemi yapılmayacaktır.

AÖF geçer not Kaç 2021?

2021 yılında da eğitim hayatına devam eden ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan adaylar, ders geçme notunu öğrenmeye çalışıyor. AÖF'de ders geçme notu 30 puan olarak belirtilmiştir. 30 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir.