Turktelekom müşteri hizmetleri hangi saatlerde açık?

İçindekiler:

  1. Turktelekom müşteri hizmetleri hangi saatlerde açık?
  2. Müşteri hizmetleri Türk Telekom nasıl bağlanırım?
  3. Türk Telekom'un numarası kaç?
  4. Vodafone'dan Türk Telekom Müşteri Hizmetleri nasıl aranır?
  5. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri bayramda açık mı?
  6. İnternet sorunu nereye şikayet edilir?

Turktelekom müşteri hizmetleri hangi saatlerde açık?

Yazılı Çağrı Merkezi hizmetiyle Müşteri Hizmetleri çalışanlarımıza haftaiçi 9:00-17:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Yazılı Çağrı Merkezi hizmetimizden Online İşlem Merkezi üzerinden ücretsiz faydalanabilmek için gerekli evraklarınızla birlikte Türk Telekom Bayi ve Ofislerine başvurabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri Türk Telekom nasıl bağlanırım?

Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşmak için 4 numaralı hattı aramanız gerekecektir. Müşteri Temsilcisine En Hızlı Nasıl Bağlanılır? Müşteri temsilcisine bağlanmak için arayacağınız operatör Türk Telekom ise sadece 9333'ü aramanız yeterli olacaktır.

Türk Telekom'un numarası kaç?

Türk Telekom mobil hat müşteri hizmetlerine ulaşmak için 4 numarası ya da 4 numaralarından birini aramak yeterlidir. Mobil hat ile ilgili olarak ayrıca Türk Telekom 9333 numarasından sesli yanıt sistemi üzerinden de bilgi almak mümkündür.

Vodafone'dan Türk Telekom Müşteri Hizmetleri nasıl aranır?

Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542'yi; diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 00 00'ı arayarak ulaşabilirsiniz....
Şirket ÜnvanıVodafone Net İletişim Hizmetler A.Ş
Vodafone Merkez Telefon Numarası+ 00 00
6 satır daha

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri bayramda açık mı?

Türk Telekom, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermektedir. Ayrıca her bayinin çalışma saatleri farklılık gösterebilir. Türk Telekom Genel Müdürlüğü ise hafta sonu kapalıdır. Türk Telekom Müdürlükleri resmi ve dini bayramlarda da hizmet vermemektedir.

İnternet sorunu nereye şikayet edilir?

BTK Tüketici Sitesi. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir.