Rüyada parfüm görmek ne demektir?

İçindekiler:

  1. Rüyada parfüm görmek ne demektir?
  2. Rüyada güzel koku koklamak ne anlama gelir?
  3. Rüyada parfüm satmak nedir?
  4. Rüyada gül kokusu görmek nedir?
  5. Rüyada kötü koku duymak ne demek?
  6. Rüyada koku hissedilir mi?

Rüyada parfüm görmek ne demektir?

Rüyada parfüm görmek, kimi rüya tabircisine göre karşı cinsle kurulacak bir münasebete işaret etmektedir. Benzer bir yorumda ise rüya sahibinin cinsel dürtülerinin bir kişi üzerinde yoğunlaşmasına yorulmuştur. ... Başka bir yoruma göre ise rüyada görülen parfüm, rüya sahibinin aşk hayatında gelişmelere işaret etmektedir.

Rüyada güzel koku koklamak ne anlama gelir?

Güzel koku, özellikle kadınlar için çok hayırlı bir rüyadır. Rüyada güzel kokular duyan bir kadın sonunda hayatının aşkını bulacak demektir. Rüyada koku koklamak haberle ilgilidir. Güzel koku iyi ve müjdeli bir habere, kötü koku ise fena bir habere yorumlanir.

Rüyada parfüm satmak nedir?

Rüyada parfüm sattığını görmek; rüyayı gören kişi kadınsa oldukça kısa bir zaman içinde varlıklı ve her anlamda arzuladığı bir erkekle evlenecektir. Bu rüya, dünya yaşamındaki zevklere ve süslere işaret eder.

Rüyada gül kokusu görmek nedir?

Kişinin rüyada misk, anber, zaferin, gül ve gül suyu gibi güzel ve hoş kokular görmesi, güzel ve sevindirici haberler almaya, mal ve mülk edinecek paralar biriktirmeye ve güzel bir yaşam (hayat) süreceğine işarettir.

Rüyada kötü koku duymak ne demek?

Rüyada kötü koku görmek, hoşa gitmeyecek bazı davranışlarla karşılaşmak ve çok güvenilen kimselerin rüya sahibinde kuşkuya yol açacak bazı hareketlerde bulunması sonucu yaşanacak tatsız bir atmosferi işaret eder.

Rüyada koku hissedilir mi?

Rüyalarda anlamlı ya da anlamsız pek çok şey görüp duyabildiğimiz halde gördüklerimizin nadiren kokusunu alıyoruz. Bilim insanlarına göre bunun nedeni, bir kokuyu zihinde canlandırmanın oldukça zor olması. ... Yapılan araştırmalara göre rüyalarda bir koku duymak, sandığınızdan bile daha nadir bir durum.