Sefirin kızına yeni katılan oyuncu kim?

İçindekiler:

  1. Sefirin kızına yeni katılan oyuncu kim?
  2. Sefirin kızında başrol oyuncusu kim?
  3. Sefirin Kızı Cemile kimdir?
  4. Sefirin Kızı Ferit Aktuğ ayrıldı mı?
  5. Bülent Şakrak Diziden neden ayrıldı?
  6. Beren Gençalp kaç yaşındadır?
  7. Sefirin Kızı ne zaman bitti?
  8. Hivda Aziz Alp nereli?
  9. Sefirin Kizindaki Elvan mi?

Sefirin kızına yeni katılan oyuncu kim?

Başrollerini; Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun paylaştığı Sefirin Kızı'nın oyuncu kadrosuna 26. Bölümden itibaren dahil olacak olan Zerrin Sümer, oyunculuğuyla adından söz ettirecek. Sancar'ın halası Feride karakterini canlandıracak olan usta oyuncu, herkesi ekran başına kilitleyecek.

Sefirin kızında başrol oyuncusu kim?

Sefirin Kızı yeni sezonu ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun paylaştığı Sefirin Kızı 18. bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

Sefirin Kızı Cemile kimdir?

Gerçek adının ne olduğunu merak edenler için Gözde Çığacı olduğunu belirtmek isteriz. Dizinin sezon finali sahnesinde Nare'nin arabasına binerek belalısından kaçtığını ve limana götürmesini isteyen ve sonradan isminin Cemile olduğunu açıklayan karakter, Gözde Çığacı'dır. yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Sefirin Kızı Ferit Aktuğ ayrıldı mı?

Çift 202 yılında boşandı.

Bülent Şakrak Diziden neden ayrıldı?

Uzun süredir Sefirin Kızı dizisinde Kahraman rolünü canlandıran Bülent Şakrak senaryo gereği diziden ölerek ayrıldı. Kahraman, kötü adam rolünde ve sağdıçların düşmanıydı.

Beren Gençalp kaç yaşındadır?

Beren Gençalp yılında İzmir'de dünyaya geldi.

Sefirin Kızı ne zaman bitti?

Sefirin Kızı/Bitiş Tarihi

Hivda Aziz Alp nereli?

1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Hivda Zizan Alp, tiyatro oyunculuğu yanı sıra dizi filmlerde de oynamaktadır.

Sefirin Kizindaki Elvan mi?

SEFİRİN KIZI ELVAN KİM? Pazartesi günleri STAR ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakteri dikkat çekmekte. Sefirin Kızı Elvan gerçek ismi Hivda Zizan Alp.