Fethiye Çalış plajı güzel mi?

İçindekiler:

  1. Fethiye Çalış plajı güzel mi?
  2. Çalış Plajı mı Ölüdeniz mı?
  3. Çalış plajından Fethiye merkeze nasıl gidilir?
  4. Fethiye Çalış Plajı nereye bağlı?
  5. Dalamandan Çalış Plajına nasıl gidilir?
  6. Ölüdeniz nasıl sığ mı?
  7. Çalış plajı taşlık mı?
  8. Ölüdeniz plajı ücretli mi?
  9. Çalış nerenin ilçesi?
  10. Dalaman çalış arası kaç km?
  11. Ölüdeniz denizi sığ mı?
  12. Ölüdeniz derinliği kaç metre?

Fethiye Çalış plajı güzel mi?

Doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan Çalış Plajının denizi de berrak ve çok temizdir. Çalış Plajı'na çevre ilçelerden ve çevre illerden çok sayıda yerli turist gelmektedir. Diğer plajlara göre keşfedilmemiş ve bakir koyları bulunan Çalış Plajı, Şat Burnu'na da çok yakındır.

Çalış Plajı mı Ölüdeniz mı?

Çalış plajı, tarihi ve turistik bir belde olan Fethiye'nin gözde plajlarındandır. ... Fethiye merkeze 7 km uzaklıkta olan plaj, Ölüdeniz plajına 25 km ve Dalaman havalimanına 45 km mesafede bulunur. Ankara'dan 630 km yol kat ederek erişilen Çalış plajı, İstanbul'a 800 km ve İzmir'e 334 km uzaklıktadır.

Çalış plajından Fethiye merkeze nasıl gidilir?

Toplu taşıma araçları ile plajı ulaşmak isteyen kişiler Fethiye ilçe merkezinden, Fethiye Çalış dolmuşlarına binerek bölgeye ulaşabilir. Dolmuşlar Fethiye merkezden 10 dakikalık bir süre içerisinde plaja ulaşır. Özellikle yaz aylarında plaja ulaşım çok sık sağlamaktadır.

Fethiye Çalış Plajı nereye bağlı?

Çalış Plajı 36.659859 enlem ve 29.109440 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Foça Mh. ve Fethiye ilçesine bağlıdır. Çalış Plajı haritası Muğla ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Dalamandan Çalış Plajına nasıl gidilir?

Muğla Dalaman Havaalanı'ndan Çalış Plajına özel taksiylede ulaşabilirsiniz. Havalanındaki diğer yolcuların hazırlanmasını ve toplu taşıma araçlarının kalkış sürelerini beklemeden gideceğiniz yere hızlı bir şekilde gitmenize olanak tanır. Hızlı ve konforlu bir yolculuğun ardından Çalış'a ulaşabilirsiniz.

Ölüdeniz nasıl sığ mı?

Plajın ücretli olan bu kısmında hem altın sarısı kumsal hem de sığ bir deniz sizleri beklemektedir. Yüzmeyi seviyorsanız ancak yüzme bilmiyorsanız burada denize girmek sizin için çok eğlenceli olacaktır.

Çalış plajı taşlık mı?

Ölüdeniz kalabalığından kaçabileceğiniz harika bir denizi bulunan Çalış Plajı'nın arkası orman olduğu için sıcaktan bunaldığınızda kaçacak bir ağaç altınız mutlaka var. ... Özellikle gün batımı için kesinlikle ziyaret edilmesi gereken Çalış'ın sahili biraz taşlık olduğundan, varsa deniz ayakkabınızı yanınıza alabilirsiniz.

Ölüdeniz plajı ücretli mi?

Burası, ücretsiz olup genelde denizi dalgalı olabiliyor. Sahil boyunca sıralanmış teknelerle saatlik veya sabahtan akşama kadar süren Ölüdeniz tekne turları bulunmakta. ... Kumburnu Plajı, Ölüdeniz Tabiat Parkı içerisinde bulunduğundan tabiat parkına girişte ödediğiniz ücret haricinde bir giriş ücreti ödemiyorsunuz.

Çalış nerenin ilçesi?

Çalış, Avanos
Çalış
ÜlkeTürkiye
İlNevşehir
İlçeAvanos
Coğrafi bölgeİç Anadolu Bölgesi
10 satır daha

Dalaman çalış arası kaç km?

Dalaman Havalimanı Çalış Transfer ile müşterilerimiz yaklaşık 1 saat yolculuk yapmaktadır. Dalaman Çalış Transfer mesafesi ise 50 km'dir.

Ölüdeniz denizi sığ mı?

Plajın ücretli olan bu kısmında hem altın sarısı kumsal hem de sığ bir deniz sizleri beklemektedir. Yüzmeyi seviyorsanız ancak yüzme bilmiyorsanız burada denize girmek sizin için çok eğlenceli olacaktır.

Ölüdeniz derinliği kaç metre?

Muhteşem manzarası yanında beğenilen bir dalış noktası olan Afkule' ye Fethiye Limanı'ndan yaklaşık 45 dakikalık bir tekne yolculuğuyla ulaşılmakta ve maksimum derinliği 50 metredir.