E devlet doğalgaz abonelik başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E devlet doğalgaz abonelik başvurusu nasıl yapılır?
  2. E-Devlet'ten doğalgaz başvurusu yapılıyor mu?
  3. Yeni Igdaş aboneliği nasıl yapılır?
  4. Doğalgaz ilk abonelik ücretini kim öder?
  5. Doğalgaz ilk abonelik ne kadar?
  6. Doğalgaz aboneliği nereden alınır?
  7. Ankara doğalgaz aboneliği nasıl yapılır?
  8. Doğalgaz faturasını üzerime almak için ne yapmalıyım?

E devlet doğalgaz abonelik başvurusu nasıl yapılır?

E Devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin doğalgaz şirketi ismini yazarak Abonelik Sözleşmesi Başvurusu'na tıklayıp Şartnameyi kabul etmeniz gerekiyor. aşamalarını doldurarak doğalgaz aboneliğinizi internet üzerinden gerçekleştirmiş olacaksınız.

E-Devlet'ten doğalgaz başvurusu yapılıyor mu?

e-Devlet Kapısı ile 81 ilimizde bulunan 73 doğalgaz dağıtım şirketlerinin sunduğu bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra abonelik ve fesih başvuru hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Igdaş aboneliği nasıl yapılır?

Bağlantı anlaşması işleminizi, İGDAŞ internet sitesinden online bağlantı anlaşması tıklayarak yapabilir veya İGDAŞ Hizmet Binalarında bulunan Müşteri Hizmetleri Şefliklerinden yaptırabilirsiniz. Binanızda doğal gaz servis kutusu yoksa, İGDAŞ yasal süre içerisinde servis kutusu bağlantısını yapacaktır.

Doğalgaz ilk abonelik ücretini kim öder?

2018 yılı icin doğalgaz güvence bedeli 400-500 TL civarındadır. Abonelik ücretinin aksine güvence bedeli tamamen kiracıya aittir. Kiracı bu rehin parayı Aksa'ya öder, gazını kullanır, faturalarını öder, borçsuz bir şekilde evden çıkarken, Aksa hizmet noktalarında sözleşmesini iptal ederek güvence bedelini geri alır.

Doğalgaz ilk abonelik ne kadar?

Konut amaçlı kullanım ve konutlarla aynı binada bulunan konut harici kullanımlar için abone bağlantı bedeli, bağımsız bölümün ilk 200 m2' si için 749 TL +KDV+Damga Vergisi, 200 m2' den büyük yerlerde ilave her 100 m TL +KDV+Damga Vergisi tahsil edilir.

Doğalgaz aboneliği nereden alınır?

Abonelik işleminizi, İGDAŞ internet sitesinden online bağlantı sözleşmesini tıklayarak yapabilir veya İGDAŞ Hizmet Binalarında bulunan Pazarlama Şefliklerinden yaptırabilirsiniz. Binanızda doğal gaz servis kutusu yoksa, İGDAŞ yasal süre içerisinde servis kutusu bağlantısını yapacaktır.

Ankara doğalgaz aboneliği nasıl yapılır?

Başkentgaz Mobil uygulama, e-Devlet, www.baskentdogalgaz.com.tr internet adresinden, Abone İşlem Merkezlerimizden, Çağrı Merkezimizden 6 429 yapılabilmektedir.

Doğalgaz faturasını üzerime almak için ne yapmalıyım?

Doğalgazı üzerinize almak için yapılması gereken işlemler: Başvuru ve gerekli evraklar. Güvence bedeli. Sayaç açma kapama bedeli....Daha önce doğalgaz hizmeti sağlanmış bir yere taşınılıyorsa
  1. Nüfus cüzdanı
  2. Tapu ya da kira kontratı fotokopisi.
  3. Sözleşme yapılacak yerin tesisat numarası