2021 İGDAŞ güvence bedeli ne kadar?

İçindekiler:

  1. 2021 İGDAŞ güvence bedeli ne kadar?
  2. İGDAŞ güvence bedeli nedir?
  3. İGDAŞ güvence bedeli nasıl alınır?
  4. İGDAŞ sözleşme bedeli kaç TL?
  5. Kiracı doğalgaz aboneliği ücreti ne kadar?
  6. Doğalgaz depozitosu kaç para?
  7. Doğalgaz güvence bedeli nereden alınır?
  8. 2021 doğalgaz aboneliği ne kadar?

2021 İGDAŞ güvence bedeli ne kadar?

İÇ TESİSAT BEDELLERİ (2021)
BAĞLANTI BEDELLERİTUTAR
Güvence Bedeli Kombi (TL/Adet)620
Güvence Bedeli Soba (TL/Konut)551
Güvence Bedeli Merkezi Sistem (TL/BBS)551
Güvence Bedeli Ocak (TL)35
8 satır daha

İGDAŞ güvence bedeli nedir?

Güvence Bedeli;İGDAŞ'ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla mekanik sayaç kullanan abonelerden doğal gaz kullanım sözleşmesinin imzalanması sırasında aldığı bedeldir. Ön ödemeli sayaç kullanan abonelerden güvence bedeli alınmaz.

İGDAŞ güvence bedeli nasıl alınır?

Güvence bedeli iadesi; İGDAŞ Hizmet binalarımızdaki veznelerimizden / PTT Şubelerinden TC kimlik beyanı ve fotokopisi ile alınabileceği gibi talebinizle vadesiz TL banka hesabınıza IBAN no ile havale edilebilir.

İGDAŞ sözleşme bedeli kaç TL?

Konut amaçlı kullanım ve konutlarla aynı binada bulunan konut harici kullanımlar için abone bağlantı bedeli, bağımsız bölümün ilk 200 m2' si için 749 TL +KDV+Damga Vergisi, 200 m2' den büyük yerlerde ilave her 100 m TL +KDV+Damga Vergisi tahsil edilir.

Kiracı doğalgaz aboneliği ücreti ne kadar?

Doğalgaz Abonelik Ücreti Ne Kadar? Konut amaçlı kullanım ve konutlarla aynı binada bulunan konut harici kullanımlar için abone bağlantı bedeli, bağımsız bölümün ilk 200 m2' si için 656,70 TL +KDV, 200 m2' den büyük yerlerde ilave her 100 m,50 TL +KDV tahsil edilir.

Doğalgaz depozitosu kaç para?

Bağlantısı yapılacak yeni sayaçların tiplerine bağlı olarak bedelleri lira olarak belirlenirken, bağlantı güvence bedelleri yapılan bağlantı tipine bağlı olarak lira ve iç tesisat işlem bedelleri ise lira olacak.

Doğalgaz güvence bedeli nereden alınır?

Güvence bedeli iadesi dağıtım şirketine bağlı olarak aşağıdaki yollardan gerçekleştirilebilir. PTT şubesinden nakit ödenebilir. Hesabınıza havale edilebilir. Aynı gaz şirketiyle yeni bir yer için abonelik yapılcaksa o hesaba aktarılması talep edilebilir.

2021 doğalgaz aboneliği ne kadar?

2021 yılı için belirlenen Abone Bağlantı Bedeli: 200 m2'a kadar 749 TL + %,82 TL + Damga Vergisi, 200 m2'den sonraki her 100 m TL + %,18 TL + Damga Vergisi ilave olarak alınacaktır.