Şef Mehmet Yalçınkaya hangi restaurant?

İçindekiler:

  1. Şef Mehmet Yalçınkaya hangi restaurant?
  2. Mehmet Yalçınkaya oteli var mı?
  3. Somer Şef'in restoranı nerede?
  4. MasterChef Mehmet şef sol eli ne oldu?
  5. Wyndham kalamis kimin?
  6. Mehmet Şef'in oteli hangisi?
  7. Somer şef aslen nereli?
  8. Ayak sol eli Mehmet şef parmak nasıl kaybetti?
  9. Wyndham Grand Kalamış otelinin sahibi kim?

Şef Mehmet Yalçınkaya hangi restaurant?

Ouzo Roof Restaurant, geleneksel Türk mutfağına modern yorumlar katan Mehmet Yalçınkaya'nın şefliğinde Akdeniz mutfağından seçkin bir menüye sahiptir. A la carte yemek servisimiz, 12:00'den başlayarak gece 00:00´a kadar sürmektedir. Ouzo Roof'a Fener Kalamış caddesindeki konumu sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Mehmet Yalçınkaya oteli var mı?

Mesleğe 1988 yılında başlayan ve üst düzey tesislerde görev alan Mehmet Yalçınkaya, Dünya Aşçılar Olimpiyat'larında 2008 yılında dünya üçüncülüğü ve 2014 yılında da dünya ikinciliği almış bir şef. 2009 yılı itibarıyla Katar, İtalya, Fransa, Almanya ve Yunanistan'da çalışmalarını sürdüren Yalçınkaya artık Wyndham Grand ...

Somer Şef'in restoranı nerede?

MasterChef'in sevilen jüri kadrosunda yer alan Somer Şef, 25 yaşındayken yüksek lisans için gittiği Avustralya Sdney'de kuzeniyle birlikte açtığı Efendy Restaurant'ı işletiyor.

MasterChef Mehmet şef sol eli ne oldu?

Mehmet Şef'in, sol elini sürekli cebinde tutmasının tecrübeye dayanan acı bir hikayesi var. Parmaklarını yıllar önce kıyma makinesine kaptıran Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği kaza sonrası 3 parmağını kaybetmiş.

Wyndham kalamis kimin?

Reisler Deri'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in Sahibi Celal Yüksel özel konuklarını ağırladığı gecede oldukça heyecanlıydı.

Mehmet Şef'in oteli hangisi?

Son olarak İstanbul Anadolu Yakası'nın en saygın oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in mutfağını yönetmekle sorumlu olan Mehmet Yalçınkaya, burada 'Ödüllere doymayan büyük şef' unvanına da nail olurken diğer yandan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan Masterchef Türkiye adlı yemek ...

Somer şef aslen nereli?

1971'de İstanbul'da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye'de kaldı. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu, daha sonra master yaptı. 24 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak ve akademik kariyer için Avustralya'ya gitti.

Ayak sol eli Mehmet şef parmak nasıl kaybetti?

Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu olan Mehmet Şef, mutfakta geçirdiği bir kaza sonucu sol elinin 3 parmağını kaybetmiş. Mehmet Şef'in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söyleniyor.

Wyndham Grand Kalamış otelinin sahibi kim?

Reisler Deri'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in Sahibi Celal Yüksel özel konuklarını ağırladığı gecede oldukça heyecanlıydı.