Murat Göğebakan karısı kiminle aldattı?

İçindekiler:

  1. Murat Göğebakan karısı kiminle aldattı?
  2. Sema Bekmez sevgilisi kim?
  3. Murat Göğebakan sag mi?
  4. Murat Göğebakan Ayyüzlüm sözleri kime yazdı?
  5. Ayyüzlüm şarkısı Kim için yazıldı?
  6. Murat Göğebakan eski eşi kim?
  7. Murat Göğebakan nereli?

Murat Göğebakan karısı kiminle aldattı?

Geçen yıl yakalandığı kanser hastalığından 7 aylık tedavi sonrası kurtulan şarkıcı Murat Göğabakan'ın 10 yıllık eşi Sema Bekmez(41) tarafından aldatıldığı iddia edildi.Vatan'da yer alan habere göre; eşinin kendisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde oynayan basketbolcu Doğan Deniz Yiğit (21) ile aldattığını doğrulayan ...

Sema Bekmez sevgilisi kim?

Murat Göğebakane. 2000–2011 Sema Bekmez/Eşi

Murat Göğebakan sag mi?

Kısa süren ömrüne büyük başarılar sığdıran Murat Göğebakan, ölüm yıl dönümünde anılıyor. İlk kez 2009 yılında kansere yakalan Murat Göğebakan'ın hastalığı yeniden nüksetmiş, lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayatını kaybetmişti.

Murat Göğebakan Ayyüzlüm sözleri kime yazdı?

Bora Ayanoğlu'nun "Yunus" adlı eseri üzerine Ömer Faruk Güney'in yazdığı sözlerle ortaya çıkan "Ay Yüzlüm", sanatçının kariyerinin en önemli çalışmalarından oldu. Aynı albümde bulunan "Vazgeçilmiyor" ve "Namus Belası" şarkıları da büyük beğeni topladı.

Ayyüzlüm şarkısı Kim için yazıldı?

Ğöğebakan daha önce de "Ayyüzlüm" isimli şarkısını, Hazreti Muhammed için söylemiş ve o şarkı bugünlerde bile dilden dile dolaşıyor. Ben gönlümün ayak bağını, senin kapına astım da geldim..

Murat Göğebakan eski eşi kim?

Sema Bekmez20 Murat Göğebakan/Eski eşleri

Murat Göğebakan nereli?

tarihinde Adana'da doğdu. Anne ve babası Almanya'da çalışmakta olduğundan 7 yaşına kadar Adana-Almanya arasında yaşadı. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı.