Garanti hisse senedi satış parası ne zaman hesaba geçer?

İçindekiler:

  1. Garanti hisse senedi satış parası ne zaman hesaba geçer?
  2. Grnyo Hisse hangi pazarda?
  3. Garanti Yatırım Ortaklığı ne iş yapar?
  4. Borsada Pazartesi satılan hisse ne zaman hesaba geçer?
  5. Grnyo hangi pazarda?
  6. Garanti Yatırım ne iş yapar?

Garanti hisse senedi satış parası ne zaman hesaba geçer?

Alım-satım işleminizin gerçekleşmesinden iki iş günü sonra para ve hisse senedi transferiniz gerçekleşir (takas). Paranız 2 günlük süre için blokeye alınır; fakat bu sürede paranızı günlük repo veya fonla değerlendirebilirsiniz.

Grnyo Hisse hangi pazarda?

hangi borsada işlem görmektedir? Şirketimizin hisse senetleri, BIST Ulusal Pazarı'nda GRNYO koduyla işlem görmektedir.

Garanti Yatırım Ortaklığı ne iş yapar?

Şirketin amacı, ilgili mevzuatla belirlenmiş ilke ve kurallar çerçevesinde menkul kıymetlerini satın aldığı ortaklıkların sermaye ve yönetimlerine hakim olmamak kaydıyla sermaye piyasası araçları ile ulusal ve uluslararası borsalarda veya borsa dışı organize piyasalarda işlem gören altın ve diğer kıymetli madenler ...

Borsada Pazartesi satılan hisse ne zaman hesaba geçer?

Saat 10:00'dan 18:05'e kadar yapacağınız tüm satışlar 1 işlem günü sayılır. Yani pazartesi günü herhangi bir saatte yaptığınız satış işlemi sonrası Pazartesi 1. Gün Salı 2. Gün olmak üzere paranız Çarşamba günü kullanıma açılır.

Grnyo hangi pazarda?

Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. hangi borsada işlem görmektedir? Şirketimizin hisse senetleri, BIST Ulusal Pazarı'nda GRNYO koduyla işlem görmektedir.

Garanti Yatırım ne iş yapar?

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, portföy ve varlık yönetimi ile uğraşan Türkiye merkezli bir yatırım ortaklığıdır. Yatırım portföyü öncelikli olarak yerli ve yabancı borsaların yanı sıra diğer organize borsa dışı piyasalarda işlem gören altın ve diğer değerli metallerden oluşmaktadır.